Έσωσε το βαθμό, έχασε την ευκαιρία

Κυριακή, Μάρτιος 17, 2019 - 5:12μμ

Αποτέλεσμα πισωγύρισμα έφερε η Παναχαϊκή με την Δόξα στην Αγυιά και έχασε μεγάλη ευκαιρία να περάσει μόνη δεύτερη στη βαθμολογία. Οι «κοκκινόμαυροι» γλίτωσαν τουλάχιστον το βαθμό ισοφαρίζοντας στο φινάλε (2-2) του Δραμινούς για την 22η αγωνιστική της Football League και παρέμειναν σε τροχιά διεκδίκησης των μπαράζ.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο διαιτητής Κατοίκος, που πήρε αρνητικό βαθμό στον πειθαρχικό έλεγχο ενώ δεν πήρε σωστή απόφαση σε καμία κρίσιμη φάση του αγώνα, ούτε καν στο πέναλτι που έδωσε η Παναχαϊκή, στερώντας άλλα 2 σε πεντακάθαρες περιπτώσεις ανατροπής.

Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και μόνιμος της Παναχαϊκής, Χρήστος Ελευθεριάδης, ξεχώρισε για τους «κοκκινόμαυρους» με 2 γκολ και το πάθος του στο παιχνίδι, ενώ και ο Κόβασετς έδωσε πνοή στην ομάδα με το που μπήκε στο παιχνίδι.

Σε κακή μέρα βρέθηκαν και οι δύο τερματοφύλακες που αγωνίστηκαν για την Παναχαϊκή, σε μία αναμέτρηση που είχε τα πάντα (κόκκινες, αποβολές, τραυματισμούς, πέναλτι, καθυστερήσεις) αλλά ελάχιστο καθαρό χρόνο παιχνιδιού.

Η Παναχαϊκή πλέον αποχαιρετάει την διεκδίκηση της απευθείας ανόδου, μένοντας 9 πόντους πίσω από το Βόλο, ενώ έπεσε στην 4η θέση με τον Απόλλωνα Πόντου να την προσπερνάει και να την υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική.

Κόκκινη: - / 15’ Δούμτσιος

Κίτρινες: 41’ Αργυρόπουλος, 87’ Τσελεπίδης / 33’ Καψάλης, 36’ Μακρής

Γκολ: 38’, 91’ Ελευθεριάδης / 9’ Δούμτσιος, 61’ Λεμονής

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Σούλης (46’ Πέτριτς), Πολίμος, Σταμόπουλος, Λουμπαρδέας, Τσελεπίδης, Φουρλάνος, Αργυρόπουλος, Ελευθεριάδης, Μαυριάς (55’ Κόβασετς), Κολ (64’ Μωραΐτης), Μπαστακός

Δόξα Δράμας (Σπανός): Μένκα, Ρεβυθόπουλος (68’ Κρητικός, 93’ Σαμπανίδης), Σιώπης, Ρουγκάλας, Καψάλης, Ανδρέου, Μακρής, Λεμονής, Μάρτινς (89’ Αυγενικού), Μπαϊκαρά, Δούμτσιος

Υποστήριξη: SilkTech