Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΟ Βάρδας

Δευτέρα, Δεκέμβριος 2, 2019 - 9:50πμ

Παρά τις πολλές και μεγάλες απουσίες της η Βάρδα, ήταν σαφώς πολύ καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα, έχοντας και πάλι πολλές χαμένες ευκαιρίες για να έρθει πιο εύκολα η νίκη  απέναντι στην νεανική και ιστορική ομάδα της Ηλείας τον Πανηλειακό.

Τελικά το ματς έκρινε να ωραίο σουτ του νεαρού Παναγάκη στο 81' λεπτό του αγώνα.

β

13' γύρισμα του Χριστόπουλου, μεγάλη ευκαιρία με τον Νικολόπουλο οταν από πολύ καλή θέση είχε σουτ που πέρασε μόλις άουτ.

35' σέντρα του Μακρή, σουτ του Ντόμα με το αριστερό κατέληξε στο δοκάρι, στην συνέχεια πλασέ του Κάρδαρη από κοντά, μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Καρακίτσος.

44' γύρισμα του Ντόμα, ο Κάρδαρης πρόλαβε κι έκανε την προβολή με τη μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το δοκάρι.

45' σουτ του Παπαπέτρου από καλή θέση, ομως πολύ άστοχο με τη μπάλα να περνάει τελικά παράλληλα κι εκτός εστίας.

51' ο Ντόμας πέρασε μπαλιά για τον Κάρδαρη που αυτός έκανε από πλάγια θέση συρτή σέντρα-σουτ και σχεδόν πάνω στη γραμμή με προβολή απομάκρυνε ο Κωστόπουλος.

54' σε σουτ του Παπαπέτρου, έπεσε στη γωνία κι έδιωξε σε κόρνερ ο Τεντώνης.

81' Γκοοοολλ, σέντρα του Ρουγκάλα, ο Καρακίτσος αρχικά έδιωξε προ του Κάρδαρη, κι ακολούθησε σουτ του Παναγάκη που βρήκε πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και έπειτα στο έδαφος αλλά μέσα από τη γραμμή όπως έδειξε άμεσα ο αρμόδιος βοηθός.

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ 1-0

ΠΑΟΒ: Τεντώνης, Ρουγκάλας, Χριστόπουλος, Νικολόπουλος, Σιδέρης, Νικολακόπουλος, Αγουρίδης, Ντόμας, Μακρής (68' Παναγάκης), Σαμπανέϊ, Κάρδαρης (89' Θεοφιλόπουλος)

Πανηλειακός: Καρακίτσος, Κωστόπουλος, Μπάλλας (46' Νικολόπουλος), Δ.Τσίγκρηλας, Κύτταρης, Λίλα (83' Αρβανίτης), Λούσκος (87' Κουζής), Σταματελάτος, Π.Τσίγκρηλας, Πρέντι, Παπαπέτρου (76' Μπουρνέλης)

Υποστήριξη: SilkTech