Επιστρέφει στο πρωτάθλημα και υποδέχεται (15:00) τον Καραϊσκάκη η Παναχαϊκή

Κυριακή, Νοέμβριος 3, 2019 - 8:50πμ

Στο πρωτάθλημα και στην πραγματικότητα της Super League 2 επιστρέφει η Παναχαϊκή μετά το διάλειμμα του Κυπέλλου και τον Παναθηναϊκό. Οι «κοκκινόμαυροι» υποδέχονται (15:00, live στο sportin.gr) τον Καραϊσκάκη στην Αγυιά για την 3η αγωνιστική της δεύτερης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας.

Μετά το σεφτέ στις νίκες την προηγούμενη Κυριακή στην Κέρκυρα, η Παναχαϊκή θέλει πάρει το πρώτο τρίποντο και στην έδρας της, χτίζοντας το δικό της σερί πριν το σερί των δύσκολων αγώνων.

Ο Καραϊσκάκης είναι μία από τις 3 ομάδες της Super League 2 που έχουν το απόλυτο τις δύο πρώτες αγωνιστικές, έχοντας πραγματοποιήσει ένα πολύ ξεκίνημα βάζοντας δύσκολα στην ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου.

Ο προπονητής των «κοκκινόμαυρων» έχει να αντιμετωπίσει εκτός των άλλων και την πολύ σημαντική απουσία του Ρουγκάλα, καθώς η Παναχαϊκή έμεινε με δύο μόλις διαθέσιμα στόπερ.

Ο Τζέιμς Σταμόπουλος προσπαθεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που αποκόμισε από το ματς με τον Παναθηναϊκό και την τελευταία στιγμή θα φανεί αν θα μπορέσει να συμμετάσχει στην αναμέτρηση, με τους «κοκκινόμαυρους» να έχουν έτσι κι αλλιώς ένα διαθέσιμο αριστερό μπακ.

Στην αποστολή για τη σημερινή αναμέτρηση συμμετέχουν οι:

Σούλης, Καπούταγλης, Πολίμος, Τσελεπίδης, Πατάπης, Σταμόπουλος, Ιντζόγλου, Παπατόλιος, Μουστακόπουλος, Λινάρδος, Coll, Μαυριάς, Κυνηγόπουλος, Σιατραβάνης, Μασούρας, Μωραΐτης, Αντωνακόπουλος και Πατρώνης.

 

Υποστήριξη: SilkTech