Ελευθερόπουλος: «Ανταποκριθήκαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» - ΒΙΝΤΕΟ

Κυριακή, Σεπτέμβριος 13, 2020 - 2:02μμ

Ικανοποιημένος ήταν ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος μετά τη φιλική νίκη της Παναχαϊκής επί του Ιωνικού. Ο τεχνικός των «κοκκινόμαυρων», που βρίσκονται στην 5η εβδομάδα προετοιμασίας τους, στάθηκε στις απουσίες της ομάδας αλλά και στις νέες προσθήκες.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του μετά την αναμέτρηση:

«Ήταν ένα παιχνίδι με μια ανταγωνίστρια ομάδα. Είχαμε πολλές ελλείψεις, τον Μένκα, τον Λαρεά που ακόμα δεν είναι έτοιμος, τον Μπρους και τον Ζοάο που ήταν ο παίκτης που μας έλειπε και τον θέλαμε», είπε αρχικά ο νεαρός τεχνικός προπονητής και πρόσθεσε: «Είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα, α παίξουν πολλά παιδιά και γενικά έμεινα ικανοποιημένος. Μέχρι το 22ο δεν είχαμε την κατοχή αλλά μετά ήμασταν αυτοί που θέλαμε. Αν εξαιρέσουμε 6 λεπτά στο παιχνίδι που ο Ιωνικός έκανε 2 φάσεις μετά δεν είχαμε άλλα προβλήματα.

Είμαστε στην 5ηη εβδομάδα προετοιμασίας και είμαι πολύ αισιόδοξος για αυτό που έρχεται, όχι για αυτό που είμαστε σήμερα. Καταλαβαίνω πως υπάρχει πίεση και πολλοί είναι ανυπόμονοι για τη φετινή Παναχαϊκή  όμως πρέπει να είμαστε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή».

Υποστήριξη: SilkTech