Δύσκολη δοκιμασία στη Λάρισα (15:00) με τον αήττητο Απόλλωνα

Κυριακή, Νοέμβριος 11, 2018 - 12:58μμ

Δύσκολη έξοδο έχει η Παναχαϊκή για την 3η αγωνιστική της Football League. Οι «κοκκινόμαυροι» φιλοξενούνται (15:00 live στο sportin.gr) στη Φιλιππούπολη Λάρισας από τον τοπικό Απόλλωνα.

Οι Λαρισαίοι έχουν κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με δύο νίκες, χωρίς να έχουν δεχθεί γκολ και έχοντας πετύχει 6, γεγονός που κάνει ακόμα πιο δύσκολο το έργο της Παναχαϊκής.

Οι «κοκκινόμαυροι» θέλουν να χτίσουν σερί νικών, μετά το σεφτέ που έκαναν στην Αγυιά τη Δευτέρα με τη Σπάρτη και να αναρριχηθούν στη βαθμολογία, αφήνοντας πίσω τους την κακή πρεμιέρα.

Λύνονται σιγά σιγά και τα αγωνιστικά προβλήματα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου με την επιστροφή του Φουρλάνου, ενώ περιμένει και τους Καρατσανάκοφ, Μπιτσάκο και Μουστακόπουλο.

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής πήρε μαζί του στη Λάρισα τους:

Σούλη, Καπούταγλη, Κολοβούρη, Πολίμο, Σταμόπουλο, Πολυχρόνη, Λουμπαρδέα, Τσελεπίδη, Κοτσώνη, Σωτηράκο, Πλέγα, Αργυρόπουλο, Φουρλάνο, Παπατόλιο, Coll, Ελευθεριάδη, Μαυριά, Αντωνακόπουλο, Κυνηγόπουλο και Μωραΐτη.

Στη μοναδική αναμέτρηση των δύο ομάδων σε επαγγελματικές κατηγορίες πέρσι στη Λάρισα, η Παναχαϊκή είχε επικρατήσει 1-0 με γκολ του Κυνηγόπουλου.

Υποστήριξη: SilkTech