Δρόσος: «Σήμερα έκλεισε ο κύκλος της Συμμαχίας. Θα κάνουμε πορεία πρωταθλητισμού»

Δευτέρα, Απρίλιος 22, 2019 - 8:56μμ

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή μίλησε αποκλειστικά στη mikriliga.com μετά το παιχνίδι με τον Ηρόδοτο, κάνοντας έναν μίνι απολογισμό και θέτοντας τον στόχο της νέας σεζόν.

Ο Δημήτρης Δρόσος ξεκαθάρισε πως στόχος της πατρινής ομάδας στη Super League 2 δεν θα είναι άλλος, από τον πρωταθλητισμό.

Οι δηλώσεις του:

«Σήμερα έκλεισε ο κύκλος της Συμμαχίας, που ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια για την Παναχαϊκή με επικεφαλής τον Κώστα Κατσουράνη. Και έκλεισε, με την υλοποίηση του στόχου που είχε θέσει η Συμμαχία πέρσι το καλοκαίρι, την άνοδο της ομάδας στη Super League 2.

Από εδώ και πέρα, τίθεται σε ισχύ ο στόχος της διοίκησης μας και δικός μου, προσωπικά, που δεν είναι άλλος από τον πρωταθλητισμό. Θέλουμε να κάνουμε πορεία πρωταθλητισμού, καθώς αυτό επιτάσσει η ιστορία του συλλόγου και αποτελεί επιθυμία του κόσμου της Πάτρας. Προσωπικά, δεν μπορώ να συμβιβαστώ με κάτι λιγότερο.

Όταν κλήθηκα να βοηθήσω την Παναχαϊκή τον Δεκέμβριο, η ΠΑΕ ήταν μια νύφη στο… ράφι. Η Παναχαϊκή της Super League 2 γίνεται μια πολύφερνη νύφη, περιτριγυρισμένη από αρκετούς μνηστήρες.

Όλοι αυτοί που επιθυμούν να εμπλακούν όμως, οφείλουν να γνωρίζουν πως η ομάδα που έχει σαν στόχο τον πρωταθλητισμό και την επιστροφή στα “μεγάλα σαλόνια” του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχει και τις ανάλογες υποχρεώσεις, που θα τους αναλογούν.

Από εδώ και πέρα, θα κινηθούμε με γρήγορους ρυθμούς για να οργανωθούμε σε όλα τα επίπεδα. Μέσα στον επόμενο μήνα, θα έχουμε τακτοποιήσει τα μετοχικά και τα διοικητικά και στη συνέχεια θα επικεντρωθούμε στον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας που θα κληθεί να πρωταγωνιστήσει.

Στόχος μας είναι να ξεκινήσουμε από το μηδέν, διατηρώντας, όμως, στο ρόστερ παιδιά που θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας…».

Υποστήριξη: SilkTech