Το δείπνο του ΝΟΠ στην ΕΝΚΑ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Παρασκευή, Μάιος 11, 2018 - 7:11μμ

Την Πέμπτη το βράδυ παρατέθηκε επίσημο δείπνο του ΝΟΠ προς τιμήν της ΕΝΚΑ παρουσία όλων των αθλητών και μελών του ΔΣ του ΝΟΠ. Προσκεκλημένοι στο δείπνο ήταν επίσης όλοι οι χορηγοί της ανδρικής ομάδας, δημοσιογράφοι και δημοτικοί σύμβουλοι. Η αναγκαστική επιλογή της ημέρας και της ώρας του δείπνου την Πέμπτη αργά το βράδυ μετά την προπόνηση, δυστυχώς δεν διευκόλυνε την προσέλευση των προσκεκλημένων από την μεριά του ΝΟΠ.

Τελικά εκ μέρος των χορηγών λάμπρυναν με την παρουσία τους την εκδήλωση οι εκπρόσωποι των ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ που έχουν αναλάβει την εκπαιδευτική υποστήριξη του αθλητή Τάσου Βικάτου.

Εκ μέρους του Δήμου παραβρέθηκε ο υπεύθυνος σύμβουλος του Δημάρχου για τον αθλητισμό Τάκης Πετρόπουλος, στον οποίο ανατέθηκε και η απονομή της αναμνηστικής πλακέτας προς τον εκπρόσωπο-προπονητής της τουρκικής ομάδας.

Το επίσημο δείπνο προς τους παίκτες και παράγοντες των δύο ομάδων ήταν προσφορά του ΝΟΠ με την σημαντική συμβολή και συνδρομή του Νίκου Αθανασόπουλου, τον οποίο ευχαριστούν ιδιαίτερα για την προσφορά του στο Ναυτικό Όμιλο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Θεατράκι Καφέ.

Υποστήριξη: SilkTech