Αυτοί οι τύποι δεν αφήνουν άλλον να πάρει μετάλλιο

Δευτέρα, Οκτώβριος 21, 2019 - 9:30μμ
Αντωνία Γιαννακοπούλου και Άγγελος Ανατολάκης

Ολοκληρώθηκε στην Καβάλα η διοργάνωση των πανελληνίων πρωταθλημάτων πυγμαχίας παίδων - κορασίδων (15-16 ετών) και παμπαίδων - παγκορασίδων (13-14 ετών).

Νέα παιδιά που τώρα κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο, όμως έχουν δείξει εξαιρετικά δείγματα γραφής. Στην Καβάλα αγωνίστηκαν αθλητές, από τρία σωματεία της Πάτρας, την ΕΑΠ, την Παναχαϊκή και την Άμυνα, συνολικά 20 αθλητές που κατέκτησαν 19 μετάλλια!

Τέσσερα η ΕΑΠ του Γιάννη Χαζάπη (με 5 αθλητές), τρία η Άμυνα του Μάριου Καπερώνη (με 3) και 12 η Παναχαϊκή του Νίκου Πλέα (με 12 αθλητές, που σάρωσε και τους τίτλους, πρωταθλήτρια Ελλάδας και στα δύο πρωταθλήματα)! Ένα ακόμα μετάλλιο, του ΟΣΦΠ, είχε άρωμα Αχαΐας, από τον Τάσο Τσάμη.

Για κάποιους ήταν το πρώτο τους, κάποιοι άλλοι έφτασαν ήδη τα 4 μετάλλια!
Ας τα δούμε αναλυτικά:

* Το 1ο τους μετάλλιο σε πανελλήνια πρωταθλήματα πανηγύρισαν οι: Κατερίνα Κάλλη (Άμυνα), Κατερίνα Μωησίδη (ΕΑΠ), Φίλιππος Μπάσης (ΕΑΠ), Πλάτωνας Καλημάνης (ΕΑΠ), Γιώργος Πλέας (ΠΓΕ, 15ο της οικογένειας, άλλα 4 ο μπαμπάς Νίκος και από 5 οι αδελφές Φωτεινή και Χρυσούλα!), Νίκος Καμπέρος (ΠΓΕ), Χριστίνα Φωτοπούλου (ΠΓΕ), Ιωάννα Κάντζαρη (ΠΓΕ), Ντεσίρα Ζενέλι (ΠΓΕ), Ευτυχία Κατσιρούμπα (ΠΓΕ), Γιώργος Νικολάου (ΠΓΕ), Ανδρέας Καραΐσκος (ΠΓΕ), Γεωργία Λυκούδη (ΠΓΕ).

* Το 2ο τους μετάλλιο οι: Τάσος Τσάμης (ΟΣΦΠ), Γιάννης Μπαλαούρας (Άμυνα), Στέφανος Κατσίγιαννης (Άμυνα και 6ο στην οικογένεια 4 έχει ο αδελφός του Γιώργος), Βασίλης Παπαδόπουλος (ΕΑΠ).

* Το 3ο του μετάλλιο ο Νίκος Κοσμάς (ΠΓΕ).

* Το 4ο τους μετάλλιο ο Άγγελος Ανατολάκης (ΠΓΕ, 5ο της οικογένειας, έχει 1 ο αδελφός του Χάρης) και η Αντωνία Γιαννακοπούλου (ΠΓΕ).

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech