"Ασημένια" η Άννα Μαρία Μιχαλάκου του Άτλαντα Πατρών

Δευτέρα, Μάιος 14, 2018 - 5:47μμ

Καταπληκτική εμφάνιση πραγατοποίησαν οι νεαρές αθλήτριες του Άτλαντα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής κορασίδων που έγινε το Σάββατο στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Συγκεκριμένα η Άννα Μαρία Μιχαλάκου σε μια χρονιά που φαινόταν χαμένη (λόγω σοβαρού τραυματισμού στην αρχή της σεζόν) κατάφερε με πολλή δουλειά, υπομονή και επιμονή να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο, με ένα εκπληκτικό πρόγραμμα, στο έδαφος με 12,100 βαθμούς.

Στο ίδιο όργανο η Λεμονιά Τσοπάνογλου ήταν στην οκτάδα των νικητών κατακτώντας την έβδομη θέση με 11,700β.και η Αθανασία Μεσίρη έβδομη στη δοκό με 11,900β.

Η επιτυχία των αθλητριών του Άτλαντα βαραίνει ακόμα περισσότερο αν αναλογιστούμε τον πρωτοφανή αριθμό συμμετοχής(100 και πλέον αθλήτριες) σε έναν αγώνα που ξεκίνησε στη μία το μεσημέρι και τελείωσε στις έντεκα το βράδυ.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο γίνεται στη Θεσσαλονίκη το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών και γυναικών όπου θα λάβει μέρος ή Χρυσή Τσοπάνογλου.

Στη φωτογραφία από αριστερά Άννα Μαρία Μιχαλάκου, Αθανασία Μεσίρη, Λεμονιά Τσοπάνογλου, χορογράφος Μαρία Παπαδοπούλου και ο προπονητής Ηλίας Τσοπάνογλου.

Υποστήριξη: SilkTech