Άρης Αγγελόπουλος στο sportin.gr: "Ένα όνειρο πραγματοποιήθηκε"

Σάββατο, Ιούλιος 21, 2018 - 12:23μμ

Το Master του Αντιρρίου ολοκληρώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο με απόλυτη επιτυχία και ο Άρης Αγγελόπουλος είδε ένα δικό του όνειρο να γίνεται πραγματικότητα. Οι συμμετοχές στους αγώνες του Ανντιρρίου ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, όπως και η προσέλευση του κόμσου.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στο sportin.gr για τη διοργάνωση:" Ήταν ένα εκπληκτικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Ακόμη και ο καιρός συντέλεσε για να πραγματοποιηθούν άψογα οι αγώνες" και πρόσθεσε: "Είχα όνειρο η περιοχή να πάρει ζωή από το βόλεϊ και τα καταφέραμε. Γενικά φέτος όλοι οι αγώνες ήταν εκπληκτικοί και οι αθλητές και αθλήτριες μετά τους αγώνες τους μπορούσαν να κολυμπήσουν, αφού η θάλασσα ήταν δίπλα τους. Ήταν όλα πολύ οργανωμένα".

Στη συνέχεια ο Άρης Αγγελόπουλος σχολίασε το πατραϊκό βόλεϊ: "Σε κάθε πόλη υπάρχουν δύο πόλοι για κάθε άθλημα, αλλά στην Πάτρα έχει ξεφύγει η κατάσταση και έχει υπάρξει βραχυκύκλωμα με ότι αυτό συνεπάγεται".

Τέλος ο Πατρινός προπονητής σε ότι αφορά τα πλάνα του για τη νέα σεζόν τόνισε: "Θεωρώ ότι θα είναι μία χρονιά που θα έχω την ευκαιρία να ξεκουραστώ. Μέχρι στιγμής δεν έχω συμφωνήσει κάτι, αλλά δεν αποκλείεται να με δείτε και σε ομάδες υποδομών για παράδειγμα".

Υποστήριξη: SilkTech