Αποκλειστικό: Τον έψαχνε ο Άρης κι ο Παπαδόπουλος ήταν στην Πάτρα!

Δευτέρα, Φεβρουάριος 5, 2018 - 7:15μμ

Τον έψαχνε όλος ο Άρης και η Θεσσαλονίκη κι αυτός καλοπέρασε στην Πάτρα! Ο λόγος για τον ομογενή επιχειρηματία Τομ Παπαδόπουλο, εκ των βασικών χορηγών του Άρη Θεσσαλονίκης ο οποίος επισκέφτηκε τη συμπρωτεύουσα για πρώτη φορά όπου τον υποδέχθηκε ο Θόδωρος Καρυπίδης και μαζί του ήταν ο άμεσος συνεργάτης του, Στάθης Καραντώνης. Σε λίγες μέρες αναμένεται να ανοίξει ένας νέος κύκλος επαφών που αφορά το πλάνο του αμερικάνικου fund, το οποίο επενδύει στο ποδόσφαιρο μέσω Ακαδημιών, και ο κ. Παπαδόπουλος θα παρακολουθήσει το παιχνίδι του Αρη με την Σπάρτη.
Την Κυριακή το πρωί κυκλοφόρησαν σενάρια σε ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης πως ο Παπαδόπουλος έφυγε από την Ελλάδα, αφού, λέει, τον έψαχναν και δεν μπορούσαν να τον βρουν!
Όπως αποκαλύπτουμε ο Τομ Παπαδόπουλος ήταν στην Πάτρα μαζί με τον καλό του φίλο και συνεργάτη του, Αλέξανδρο Μπορνιβέλλι (της εταιρείας luxury house αλουμίνια Μπορνιβέλλι). Αμφότεροι διαμένουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, στη Φιλαδέλφεια, όπου και δραστηριοποιούνται. Οι δύο φίλοι όλη τη νύχτα του Σαββάτου ήταν στο Καζίνο του Ρίου όπου είδαν, τι άλλο, τον τελικό του Super Bowl! Περίπου στις 5 το πρωί ώρα Ελλάδας έληξε το παχνίδι, η κούπα πήγε στην αγαπημένη τους Φιλαδέλφια, καθώς η Philadelphia Eagles νίκησε με 41-33 τους New England Patriots της Μασαχουσέτης.
Και φυσικά μετά από όλα αυτά δεν υπήρχε χρόνος να πάνε να δουν την Παναχαϊκή (φαντάζεστε τι θα γινόταν αν το μάθαιναν στην Θεσσαλονίκη).
Οι δύο φίλοι και επιχειρηματίες θα επιστρέψουν, σύντομα πίσω στη βάση τους στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, ασχολούμενοι με την κοινοπραξία τους.

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech