Απίστευτες σκηνές στην ΕΟΚ με «ντου» από τον Βαγγέλη Λιόλιο

Τρίτη, Απρίλιος 27, 2021 - 12:46μμ

Νέο... επεισόδιο στην θητεία της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ. Λίγο πριν την έναρξη της σημερινής (27/4) συνεδρίασης, ο Βαγγέλης Λιόλιος έκανε... ντου στα γραφεία της Ομοσπονδίας και απείλησε πως θα προχωρήσει σε μηνύσεις.

Ο υποψήφιος για την προεδρία στις επερχόμενες εκλογές παράγοντας αιφνιδίασε τους πάντες, καθώς εμφανίστηκε πριν από το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο που θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης, όπως συμβαίνει εδώ και πάνω από έναν χρόνο στην εποχή της πανδημίας. Υπήρξε αρκετή ένταση ανάμεσα σε εκείνον και τον Αριστείδη Γολέμη, με υπαλλήλους της ΕΟΚ να μπαίνουν στη μέση και τον Λιόλιο να απειλεί με μηνύσεις.

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται ανακοίνωση του ισχυρού άνδρα του Προμηθέα για το περιστατικό, ακόμη ένα περιστατικό ακραίων συναισθημάτων σε μια προεκλογική περίοδο που συνεχίζεται με πολλή ένταση.

ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΙΟΛΙΟΥ

Τα μέλη της πρωτοβουλίας "Δώσε Πάσα" του υποψήφιου για την προεδρεία της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου, εξέδωσαν ανακοίνωση μετά τη διαπίστωσή τους για έξοδα της ομοσπονδίας ύψους 136.000 ευρώ, ένα ποσό που σύμφωνα με την ανακοίνωση δεν είχε πάρει έγκριση από όλο ΔΣ.

Το "Δώσε Πάσα", στο πρόσφατο Δ.Σ, ζήτησε ανάλυση των οικονομικών στοιχείων και διαπίστωσε πως το ποσό των 136.000 ευρώ που ξοδεύτηκε, δεν είχε πάρει την απαραίτητη έγκριση.

Στο σημερινό ΔΣ δεν παρέστησαν τα μέλη της παράταξης "Πρώτα το μπάσκετ" που διαχώρισαν τη θέση τους από την Δευτέρα, ενώ μετά την αρχική του τοποθέτηση, ο πρόεδρος της προσωρινής Διοίκησης Γιώργος Βασιλακόπουλος αποχώρησε από το ΔΣ. Υπήρξε ένταση όταν ο Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος και ο Νίκος Νικολόπουλος επέμειναν να δοθούν αναλυτικά τα στοιχεία εξόδων και ειδικότερα μέχρι και το τι γίνεται με τα μισθωμένα αυτοκίνητα. Επίσης έγινε ερώτηση μας αν υπήρξε κίνηση για να πάρει το προδρείο υγειονομικό πρωτόκολλο εν όψει των εκλογών και ο Αριστείδης Γολέμης απάντησε πως δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο..

Η ανακοίνωση της παράταξης "Δώσε Πάσα" αναφέρει:

"Προς ενημέρωση των εκατοντάδων σωματείων που βλέπουν καθημερινά το άθλημά μας να διασύρεται:

Στο σημερινό Δ.Σ. ζητήσαμε να λάβουμε γνώση των οικονομικών στοιχείων κατά τη διάρκεια της προσωρινής διοίκησης που όρισε το Πρωτοδικείο. Λάβαμε γνώση για το ταμειακό υπόλοιπο της 31ης Μαρτίου, αλλά και τις δαπάνες από τότε έως και σήμερα, όπου διαπιστώσαμε πως ένα τεράστιο ποσό (136.000€) ξοδεύτηκε χωρίς να υπάρξει έγκριση από το Δ.Σ..

Δεν μας δόθηκαν οι υποχρεώσεις της Ομοσπονδίας (συμβάσεις κ.λ.π.) που υπάρχουν, παρότι ζητήθηκαν, ούτε λάβαμε απάντηση στο ερώτημα ποιοι χρησιμοποιούν αυτή τη στιγμή τα αυτοκίνητα της Ομοσπονδίας, χωρίς να υπάρχει σχετική απόφαση του Δ.Σ..

Επίσης ζητήσαμε ενημέρωση σχετικά με τις ενέργειες που έχουν γίνει για τον ορισμό Υγειονομικού Πρωτοκόλλου για τις εκλογές της 30ης Μαΐου ή εναλλακτικά για ηλεκτρονική ψηφοφορία και η απάντηση που λάβαμε ήταν πως ουσιαστικά δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως, πέρα από μια αόριστη αισιοδοξία πως δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Μετά από επιστολές που εστάλησαν κι έμειναν αναπάντητες, μετά από διαδικτυακές συναντήσεις στις οποίες αρνήθηκαν να δώσουν το παραμικρό στοιχείο σε ισότιμα με αυτούς διορισμένα μέλη που φέρουν ευθύνη για την Ομοσπονδία, είναι ξεκάθαρο πλέον σε όλους πως στόχος τους είναι να εμποδίσουν την εκλογική διαδικασία, για μία ακόμη φορά.

Όσες προφάσεις και να βρουν, όσες μειωτικές συμπεριφορές κι αν υιοθετήσουν χαρακτηρίζοντας μέλη της προσωρινής διοίκησης και του Δώσε Πάσα ως "μηδενικά" και "άσχετους με το Μπάσκετ" , οι εκλογές θα γίνουν, γιατί εν αντιθέσει με αυτούς, τα σωματεία ενδιαφέρονται για το άθλημα.

Με εκτίμηση,

Τα μέλη της πρωτοβουλία «"Δώσε Πάσα"

Υποστήριξη: SilkTech