Αντάξια της ιστορίας της! Η Παναχαϊκή υπέταξε τον αήττητο ΠΑΟΚ

Τρίτη, Ιανουάριος 8, 2019 - 7:00μμ

Μέρα με τη μέρα πιστοποιεί η Παναχαϊκή ότι επιστρέφει στην ελίτ του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι «κοκκινόμαυροι» έγιναν η πρώτη ομάδα που κερδίζει φέτος τον ΠΑΟΚ στην Ελλάδα και η πρώτη μετά από 22 μήνες και δύο τρόπαια στο Κύπελλο.

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στην κορυφαία… παράσταση της τελευταίας δεκατίας επικράτησε με 2-1 επί του «δικεφάλου» του βορρά για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας και πάει σε δύο εβδομάδες στην Τούμπα για να ζήσει το όνειρο της!

Ο μεγάλος αρχηγός Νίκος Λουμπαρδέας υπέγραψε τον ιστορικό θρίαμβο, με τον Μπαστακό να ανοίγει το δρόμο, ενώ κανένας «κοκκινόμαυρος» δεν υστέρησε παίρνοντας όλοι δέκα με τόνο!

Πως θα μπορούσε άλλωστε όταν η κορυφαία κατά γενική ομολογία ομάδα της Ελλάδας αυτήν την περίοδο δεν απείλησε σε κανένα σημείο την Παναχαϊκή.

Το φιλμ του αγώνα

Κίτρινες: 14’ Πλέγας, 18’ Λουμπαρδέας / 86’ Πέλκας

Γκολ: 35’ Μπαστακός, 68’ Λουμπαρδέας / 56’ Καρέλης

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Καπούταγλης, Πολίμος, Σταμόπουος, Τσελεπίδης, Λουμπαρδέας, Πλέγας, Παπατόλιος, Αργυρόπουλος (61’ Κολ), Ελευθεριάδης (67’ Καρατσανάκοφ), Κυνηγόπουλος, Μπαστακός (82’ Μωραΐτης)

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βαρέλα, Μαλεζάς (73’ Μπίσεσβαρ), Τόσκα, Κίτσιου, Μαουρίσιο (81’ Ζαμπά), Σακόφ, Λημνιός, Γουάρντα (66’ Πέλκας), Ελ Καντουρί, Καρέλης

 

Υποστήριξη: SilkTech