Αναβλήθηκαν οι αναμετρήσεις Παναχαϊκής και Προμηθέα - Χωρίς κόσμο ο Απόλλωνας

Παρασκευή, Μάρτιος 6, 2020 - 3:02μμ

Με απόφαση της Κυβέρνησης όλα γήπεδα και οι αθλητικοί χώροι παραμείνουν κλειστοί μέχρι της συμπληρώσεως 2 εβδομάδων, ενώ τα εκτός έδρας παιχνίδια των ομάδων Αχαΐας, Ηλείας και Ζακύνθου κεκλεισμένων.

Όπως ανακοίνωσε πριν λίγο ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Σωτήρης Τσιόδρας, τα εκτός έδρας παιχνίδια των ομάδων των νομών Αχαΐας, Ηλείας και Ζακύνθου θα διεξάγονται κεκλεισμένων των θυρών.

Αυτό σημαίνει ότι αναβάλλεται, μέχρι νεότερης ανακοίνωσης, τόσο το παιχνίδι της Παναχαϊκής με τον Απόλλωνα Πόντου (ήταν προγραμματισμένο για Κυριακή 8 Μαρτίου) για την Super League 2, όσο και του Προμηθέα με το Ρέθυμνο (Σάββατο 7 Μαρτίου) για την Α1 μπάσκετ.

Με νέα ενημέρωση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος έγινε γνωστό ότι ο αγώνας της Παναχαϊκής για την 20η αγωνιστική της Super League 2 με τον Απόλλωνα Πόντου αλλάζει γήπεδο διεξαγωγής. 

Συγκεκριμένα ο αγώνας θα γίνει την Τρίτη (10/3) και ώρα 15:00 στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο Ναυπάκτου

Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο ΕΣΑΚΕ ο αγώνας του Promitheas Patras BC κόντρα στο Ρέθυμνο Cretan Kings BC για την 20η αγωνιστική της EKO Basket League αναβάλλεται

 1 άτομο, κείμενο

Η Παναχαϊκή θα αγωνιστεί την Τρίτη (10/3) κανονικά στο γήπεδό της, σύμφωνα με ανακοίνωσή της:

«Έπειτα από ενημέρωση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος, ο προγραμματισμένος για την Κυριακή (8/3) εντός έδρας αγώνας της ομάδας με τον Απόλλωνα Πόντου για την 20η αγωνιστική της Super League 2, μετατίθεται για την Τρίτη (10/3) και ώρα 15:00».

Το παιχνίδι του Απόλλωνα με τη θυγατρική ομάδα του Ολυμπιακού θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, στο βοηθητικό του ΣΕΦ, με τους «μελανόλευκους» να έχουν πολλούς παίχτες άρρωστους και να έχουν ζητήσει την αναβολή του.

Αναλυτικά: Με αίτημά του στην ΕΟΚ ο Απόλλων Πατρών ζητά να αναβληθεί το παιχνίδι του Σαββάτου (7/3) με τον Ολυμπιακό Β' στο ΣΕΦ, επειδή συνολικά πέντε παίκτες της ομάδας έχουν παρουσιάσει υψηλό πυρετό. Σύμφωνα με τον παίκτη του Απόλλωνα, Άγγελο Τσάμη οι Πατρινοί δεν έχουν πραγματοποιήσει προπόνηση τις τελευταίες δύο ημέρες, ενώ συνολικά στην ομάδα υπάρχουν οχτώ άτομα που είναι άρρωστα.

 

Υποστήριξη: SilkTech