Ακόμα μία εξαιρετική παρουσία του Αργύρη Σοφοτάσιου σε διεθνείς αγώνες

Τετάρτη, Οκτώβριος 17, 2018 - 8:21πμ

Την πέμπτη θέση στην Ολυμπιάδα Νέων στο τάε κβον ντο κατέκτησε ο Αργύρης Σοφοτάσιος, το ‘’νέο αίμα’’ στο άθλημα που μας έχει χαρίσει μεγάλες διακρίσεις.

Ο αθλητής της Δύναμης πατρών, των Γιώργου και Ξενοφών Σταύρακα, ξεκίνησε ‘’με το δεξί’’  στην Ολυμπιάδα Νέων, που διοργανώθηκε στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής,  και επικράτησε με 26-4 επί του Καπασίκα από το Κογκό στην α΄ φάση της κατηγορίας -73κ.

Ο Σοφοτάσιος έφτασε στα προημιτελικά, ωστόσο δεν κατάφερε να ξεπεράσει και εμπόδιο του Αιγύπτιου Αντέλ Μαχμούντ  (Νο 1 στο Ranking από τους 10 συμμετέχοντες στους αγώνες) και έτσι δεν κατάφερε να μπει στο ‘’χορό των μεταλλίων’’ .

Η μεγάλη επιτυχία της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων του Μπουένος Άιρες που έγινε μέσω του προολυμπιακού τουρνουά στην Τυνήσια τον Απρίλιο και η δυνατή εμφάνιση στη διοργάνωση αφήνουν υποσχέσεις για δικαίωση των κόπων του πατρινού team.

Επόμενος Στόχος του συλλόγου και του Αργύρη είναι η άρτια προετοιμασία για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U21 το Νοέμβριο στην Πολωνία.

Υποστήριξη: SilkTech