Αγώνες επίδειξης από τον ΣΕΠΟΚΕ

Τρίτη, Αύγουστος 28, 2018 - 12:12μμ

Συνεχίζοντας τις ποικιλόμορφες δραστηριότητές του, ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), επιτέλεσε αγώνες επίδειξης (σιμουλτανέ) στο σκάκι, το Σάββατο 25 Αυγούστου 2018 και ώρα 18.00 (6μμ), έξω από το ζαχαροπλαστείο Ερμείδη, στο πάνω μέρος του πεζόδρομου Καλαβρύτων.

Την διπλή σιμουλτανέ παρέθεσαν ο Πρόεδρος του ΣΕΠΟΚΕ Γιατρός Γενικής Ιατρικής Δρ Ν. Χ. Ραζής και ο σκακιστής του Συλλόγου Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού Θανάσης Πετρόπουλος.

Οι δύο σκακιστές, σημείωσαν νίκες, μία ισοπαλία (με Κορίννα Ραζή) και μία ήττα (από Ρεγκίνο Κέφα).

Η συμμετοχή για όλες και όλους ήταν (όπως πάντα) δωρεάν.

Κάθε χρόνο, το σκακιστικό επίπεδο του Ομίλου βελτιώνεται και αυτό αποδίδεται στην σημαντική και ουσιαστική δουλειά και προετοιμασία που πραγματοποιεί ο ΣΕΠΟΚΕ, καθώς και οι εκδηλώσεις που γίνονται σε αγωνιστικό (ιδίως ) επίπεδο, αλλά και στον πολιτιστικό και κοινωνικό τομέα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα Μαρτυρικά Καλάβρυτα, είναι ένας τόπος με μεγάλη παράδοση σε τέτοιους αγώνες επίδειξης: αρκεί να αναλογιστούμε το παγκόσμιο ρεκόρ της πολυπρωταθλήτριας Άννας Μαρίας Μπότσαρη, τις 3 δημοσιεύσεις στο περίφημο βιβλίο Γκίνες, την παρουσία πολλών Εθνικών-Διεθνών και Μεγάλων Μετρ Παγκόσμιας εμβέλειας. (όπως η Σταυρούλα Τσολακίδου 3 φορές Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο σκάκι, καθώς και πολλών άλλων διάσημων προσωπικοτήτων του χώρο του αθλήματος.

Υποστήριξη: SilkTech