Άτλας Πατρών: Εξαιρετικές εμφανίσεις στην ημερίδα κλειστού στίβου

Τετάρτη, Ιανουάριος 31, 2024 - 7:30μμ
Τα αποτελέσματα

Την Κυριακή διεξήχθη ο πρώτος αγώνας της χρονιάς για τους αθλητές και αθλήτριες των κατηγοριών Κ12,Κ14,Κ16,Κ18 και Ανδρών/Γυναικών στο Αθλητικό Κέντρο Λαδόπουλου!!!
Οι αθλητές και οι αθλήτριές του Άτλαντα πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο!
Στα 600 μέτρα cross country running αγωνίστηκαν :η Ηλιοπούλου Καλλιόπη στα κορίτσια και ο Ρουμελιώτης Κωνσταντίνος στα αγόρια στην κατηγορία Κ12!
Στα 50 μέτρα αγοριών/Κ12 αγωνίστηκαν οι : Πάλμος Διονύσης, Γκαβός Απόστολος, Παπανικόλας Φίλιππος .
Στο ίδιο αγώνισμα ξεχώρισε ο Βαμβακάς Σταμάτης, ο οποίος κατέκτησε την 3η θέση με επίδοση 8,02"!!!!!
Στα 50 μέτρα κοριτσιών/Κ12 αγωνίστηκαν οι: Πανταζή Ελένη, Βγενοπούλου Εύη, Καμίση Δέσποινα, Παύλου Αγάπη, Παλούμπη Νεφέλη, Μπουχάγιερ Βασιλική, Κοτσιούκη Κλεοπάτρα και Κοτσιούκη Ορνέλλα.
Στον πρώτο του αγώνα στην σφαίρα αγοριών/Κ14 ο Αγιαννιτόπουλος Γιάννης με δυνατές βολές κατέκτησε την 3η θέση με επίδοση 6,76"!!!
Στα 1.200 μέτρα cross country running της κατηγορίας Κ14 αγωνίστηκε η Κυριαζίδη Εβίτα η όποια ήταν εξαιρετική και κατέκτησε την 1η θέση με επίδοση 3.58,00!!!
Στα 60 μέτρα κοριτσιών/Κ14 δυνατές κούρσες έκαναν τα κορίτσια μας: Πάλμου Βικτωρία, Καμίση Έρη, Κολαίτη Ήρια, Αγιαννιτοπούλου Αθηνά Μιχαλοπούλου Διονυσία!!
 Ξεχώρισε στο ίδιο αγώνισμα η Τσαχλή Νάσια η οποία κατέκτησε την 1η θέση με τον εκπληκτικό για την ηλικία της χρόνο 7,81"!!!
Επίσης καλές εμφανίσεις έκαναν: Ράμος Κυριάκος στα 60 μέτρα αγοριών/Κ14, η Παντελεάκου Ελένη στα 60 μέτρα κοριτσιών/Κ16 , ο Γκούμας Διονύσης στο ύψος Ανδρών και ο Θεολόγος Φίλιππος στα 60 μέτρα Ανδρών!!

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα

Υποστήριξη: SilkTech