Αίγιο: Συγκίνηση στη βράβευση της Βούλας Πατουλίδου από Δήμο και «Αθηνόδωρο»

Πέμπτη, Ιανουάριος 25, 2024 - 9:30μμ
Πριν την ομιλία και βράβευση της Βούλας Πατουλίδου έγινε η κοπή της πίτας του σωματείου ενώ βραβεύθηκαν και νεαροί αθλητές που διακρίθηκαν τη χρονιά που μας πέρασε

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αθηνόδωρου Αιγίου, μαζί και οι βραβεύσεις σε όσους ξεχώρισαν το 2023.
Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Αθηνόδωρου Νεκτάριος Αργυριάδης, ο οποίος στάθηκε στην εντυπωσιακή παρουσία του κόσμου στο «Πολύκεντρο», στην ομαδική δουλειά που γίνεται στον Αθηνόδωρο τα τελευταία χρόνια από μια μεγάλη παρέα ανθρώπων, αλλά και στους μεγαλεπήβολους στόχους που συνεχώς θέτει ο Αιγιώτικος σύλλογος.
Ο επικεφαλής του προπονητικού επιτελείου του Αθηνόδωρου Νίκος Τσιοφύλας αναφέρθηκε στην ιστορία και στις διαχρονικές επιτυχίες του συλλόγου με τη βοήθεια πινάκων του ΣΕΓΑΣ, ενώ ακολούθησε και ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του εκ των ιδρυτών του Αθηνόδωρου Χρήστου Λαϊνά.
Στη συνέχεια οι Παναγιώτα Μεντζελοπούλου, Μαρίνα Λαμπίρη και Ανδρέας Μπαχός παρέλαβαν δωροεπιταγές γιατί ήταν οι αθλητές που προσέφεραν στον Αθηνόδωρο τους περισσότερους βαθμούς αξιολόγησης στη διάρκεια του 2023
Ακολούθησαν βραβεύσεις σε διακεκριμένους αθλητές μεγάλων αποστάσεων: Νίκος Σταμούλης, Νέστορας Κολιός, Δημήτρης Θεοδωρακάκος, Σοφία Ρήγα, Παναγιώτα Βλαχάκη, Ισμήνη Παναγιωτοπούλου, Χαράλαμπος Πιτσώλης.
Στη συνέχεια τιμήθηκαν οι αθλητές του Αθηνόδωρου που κατέκτησαν μετάλλια σε Πανελλήνιους και διεθνείς αγώνες. Συγκεκριμένα, η ομάδα σκυταλοδρομίας 4×400μ. για τη 2η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18 (Παναγιώτα Μεντζελοπούλου, Κωνσταντίνα Κουνινιώτη, Μαρίνα Λαμπίρη, Χρυσούλα Παπαπέτρου, η Παναγιώτα Μεντζελοπούλου για την 1η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18 στα 100μ με εμπόδια και για την 1η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ20 στο ίδιο αγώνισμα και ο Ανδρέας Μπαχός για την 3η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών Κ23 στα 20χλμ. βάδην
Ακολούθησε η βράβευση των μαθητών-αθλητών και μαθητών-αθλητριών του Αθηνόδωρου που αρίστευσαν στο σχολείο ή πέρασαν σε σχολές μέσω των Πανελληνίων εξετάσεων.
Η εκδήλωση έκλεισε με τη διπλή βράβευση της Παναγιώτας Μεντζελοπούλου από τη Βούλα Πατουλίδου, τόσο ως διεθνής αθλήτρια, όσο και ως η κορυφαία αθλήτρια του Αθηνόδωρου το 2023.

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και κείμενοΜπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που χαμογελούν και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και πλήθος

Υποστήριξη: SilkTech