Επιτυχημένη η ημερίδα για το αγωνιστικό βάδην

Πέμπτη, Ιανουάριος 25, 2024 - 8:00μμ
Σκοπός της ημερίδας ήταν μέσα από κοινή προπόνηση των αθλητών του βάδην παρουσία των προπονητών τους να γίνει έλεγχος της τεχνικής τους αρτιότητας πριν ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της νέας περιόδου

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βορ. Πελοποννήσου σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Κριτών Κλασικού Αθλητισμού -Ε.Ο.Κ.Κ.Α. και τον Σύνδεσμο Κριτών Κλασικού Αθλητισμού Βορ. Πελ/νήσου στα πλαίσια λειτουργίας του Περιφερειακού κέντρου αναπτυξιακού αθλητισμού διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο ημερίδα με θέμα: "Διεθνείς τάσεις τεχνικής του Αγωνιστικού Βάδην".
Συντονίστρια ήταν η Ντίνα Μπορνιβέλλι, ΚΦΑ, Εξειδικευμένη προπονήτρια στο Βάδην και υπεύθυνη αποστάσεων του Περιφερειακού κέντρου αναπτυξιακού αθλητισμού Πελοποννήσου.
Ομιλητής ήταν ο Γιώργος Παπανικολάου, Διεθνής κριτής Βάδην και παλιός πρωταθλητής του αγωνίσματος.
Σκοπός της ημερίδας ήταν μέσα από κοινή προπόνηση των αθλητών του βάδην παρουσία των προπονητών τους να γίνει έλεγχος της τεχνικής τους αρτιότητας πριν ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της νέας περιόδου.
Ακολούθησε στρογγυλή τράπεζα και ενημέρωση από τον κ. Παπανικολάου για τις διεθνείς τάσεις τεχνικής του Αγωνιστικού Βάδην και στην εγκυρότητα των αθλητών-τριων σε υψηλές ταχύτητες, καθώς τα αγωνίσματα είναι πια τα 20χλμ Βάδην, η Σκυταλοδρομία 4Χ10χλμ500μ ( σύνολο απόστασης Μαραθωνίου) και ίσως τα 35χλμ στο Τόκυο το 2025.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Υποστήριξη: SilkTech