Τρίτη στο Νεανίδων η Γεωργία Χριστοδούλου

Σάββατο, Ιανουάριος 20, 2024 - 12:03πμ
Η Γεωργία Χριστοδούλου

Μια ακόμα διάκριση για την ταλαντούχα σκακίστρια της ΕΑΠ Γεωργία Χριστοδούλου η οποία στο πρόσφατο πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων που έγινε στη Θεσσαλονίκη, κατέκτησε την 3η θέση και το χλκινο μετάλλιο.

Η Χριστοδούλου προπονείται με τον Κώστα Σιέμπο και έχει κατακτήσει σχεδόν όλα τα πρωταθλήματα στις ηλικιακές κατηγορίες.

Στη Θεσσαλονίκη η Χριστοδούλου είχε 6.5 βαθμούς σε 9 αγώνες και κατέκτησε την 3η θέση ανάμεσα σε 30 αθλήτριες από όλη την Ελλάδα.

Είναι η δεύτερη μεγάλη ατομική επιτυχία για την ΕΑΠ μετά τον Πανορμιτη Χριστοδούλου, αδελφό της Γεωργίας, που κι αυτός πριν από τρία χρόνια βγήκε 3ος στην Ελλάδα!

Ο προπονητής της , Κώστας Σιέμπος αφιερώνει αυτήν την τεράστια επιτυχία στην ίδια την Γεωργία που τον πίστεψε από τα 6 της χρόνια και στην οικογένεια της. Πρόσθεσε δεμ πως:

"Στην Πάτρα το Σκακι έχει τρομερή απαξίωση, αν και έχουμε τον Προμηθέα, τον Απολλωνα και την ΝΕΠ στην Α' Εθνική, ενώ η ΕΑΠ βρίσκεται σε ομαδικό επίπεδο στην Α εθνική στις 34 καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Δυστυχώς κανεις δεν μας υπολογίζει από τους φορείς της πολιτείας".

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech