Έτοιμοι για κάλαντα; Για μπάσκετ; Μάλλον και τα δύο… -ΒΙΝΤΕΟ

Παρασκευή, Δεκέμβριος 29, 2023 - 11:30μμ
Οι παίκτες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στέλνουν τις ευχές τους

Ένα απολαυστικό βίντεο γύρισε ο Ολυμπιακός προκειμένου οι παίκτες του να μοιράσουν ευχές για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.
Το σενάριο υπαγόρευσε συνάθροιση των παικτών για να γιορτάσουν με σαμπάνια και τα παραδοσιακά εορταστικά γλυκίσματα, δηλαδή μελομακάρονα, δίπλες και κουραμπιέδες.

Οι ξένοι παίκτες φαίνεται να τα απόλαυσαν περισσότερο.
Το εορταστικό κλίμα όμως... χάλασε από τον κόουτς Μπαρτζώκα που επανάφερε τους παίκτες του στην τάξη, αφού υπάρχουν υποχρεώσεις για την Ευρωλίγκα αλλά και τη Stoiximan Basket League.
Η απάντηση του Κώστα Παπανικολάου; "Κόουτς είμαστε έτοιμοι" και εκεί εμφανίστηκε για πρώτη φορά ολόκληρη η αμφίεση των "ερυθρολεύκων" με ... σακάκια από πάνω και σορτσάκια από κάτω...
Όλα αυτά συνέβησαν στο γύρισμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός, μέσα από το οποίο εύχεται σε όλους «ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ»!
Οι Άλεκ Πίτερς και Σακίλ ΜακΚίσικ απουσίασαν τη μέρα του γυρίσματος λόγω προσωπικών θεμάτων.

ΠΑΟΚ: Ευχές από την… ορχήστρα του Δικεφάλου

Ο ΠΑΟΚ όπως συνηθίζει κάθε χρόνο ευχήθηκε σε όλους Καλά Χριστούγεννα παρουσιάζοντας το ξεκαρδιστικό Xmas project με πρωταγωνιστή τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση.

Τι σχέση έχουν οι μεταγραφές του Δικεφάλου, το μπάτζετ με ένα χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν και μια... συμφωνική ορχήστρα στο ρόλο της οποίας μπαίνουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ και ο μαέστρος, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οι απαντήσεις στο βίντεο που ακολουθεί:

Υποστήριξη: SilkTech