ΝΟΠ: Χριστούγεννα στην πισίνα

Πέμπτη, Δεκέμβριος 28, 2023 - 11:00πμ
Με την καλλιτεχνική κολύμβηση και το πόλο των μικρών

Με την παρουσία πολλών γονέων, φίλων και αθλητών/τριών ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σάββατο η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του ΝΟΠ στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πατρών .
Η επίδειξη του τμήματος της καλλιτεχνικής κολύμβησης του ΝΟΠ έκλεψε την παράσταση, καθώς ξεκίνησε την εκδήλωση με ωραίες χορογραφίες και ασκήσεις συγχρονισμού στο νερό. Τα κορίτσια της Φένιας Αγγελοπούλου στην πρώτη τους οργανωμένη παρουσία, στο σύντομο χρονικό διάστημα από το καλοκαίρι που ξεκίνησαν, έδειξαν τις δυνατότητες και την διάθεση να προσπαθήσουν και να αναδειχθούν. Είμαστε σίγουροι ότι στους πανελληνίους αγώνες που θα συμμετάσχουν στους επόμενους μήνες, ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του Ομίλου θα ξεκινήσει να γράφεται και σύντομα θα γεμίσει με ταλέντα και διακρίσεις.
Τις επιδείξεις συνέχισαν οι μικροί πολίστες των ακαδημιών του ΝΟΠ που γέμισαν την πισίνα με την παρουσία και έδειξαν το πάθος τους να πάρουν θέση το συντομότερο στη σειρά των διακρίσεων του τμήματος υδατοσφαίρισης.
Σε όλους τους παρευρισκόμενους δόθηκαν κεράσματα από πλούσιο μπουφέ που είχαν ετοιμάσει οι γονείς του τμήματος της καλλιτεχνικής, ενώ στους συμμετέχοντες δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια.

May be an image of 18 people, people swimming and text

May be an image of 7 people, people swimming, pool and text

May be an image of 6 people, people swimming and pool

May be an image of 4 people, people swimming, pool and text

May be an image of 4 people, people swimming, pool and text

May be an image of 8 people, people swimming and pool

May be an image of 6 people and people swimming

Υποστήριξη: SilkTech