Προμηθέας: Παρελθόν ο Φρέιζερ * Ο Λιόλιος βράβευσε τον Γκάλη

Σάββατο, Δεκέμβριος 23, 2023 - 1:22μμ
Εκδήλωση του ΠΣΑΤ

Πλήγμα για τον Προμηθέα, αφού πριν καλά-καλά συμπληρωθούν 2 εβδομάδες από την συμφωνία με τον Τιμ Φρέιζερ υποχρεώθηκε να λύσει το συμβόλαιο του Αμερικανού, που ζήτησε να αποχωρήσει λόγω οικογενειακού προβλήματος.

Βραχύβιο αποδείχθηκε το δεύτερο πέρασμα του Τιμ Φρέιζερ από την Stoiximan Basket League, αφού ο Προμηθέας ανακοίνωσε την λύση του συμβολαίου του, μόλις 12 ημέρες μετά την απόκτησή του.

Όπως ενημέρωσαν οι Πατρινοί, ο Αμερικανός ζήτησε να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους, με τον Προμηθέα να σέβεται την επιθυμία του.

Ο Φρέιζερ πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις σε ένα παιχνίδι με την φανέλα των Πατρινών - στην ήττα με 68-71 από την Ντιζόν για το Basketball Champions League όπου είχε 8 πόντους και 4 ασίστ- με το μόνο θετικό για τον Προμηθέα να είναι ότι δεν χρεώθηκε αλλαγή ξένου στην Stoiximan Basket League, αφού δεν τον είχε δηλώσει στο ελληνικό ρόστερ του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Tim Frazier ,σεβόμενη έκτακτο οικογενειακό πρόβλημα που προέκυψε για τον Αμερικανό αθλητή .Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του".

ΛΙΟΛΙΟΣ

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου βράβευσε το βράδυ της Πέμπτης 21/12 τον Νίκο Γκάλη για την απαράμιλλη προσφορά του στον αθλητισμός και στην κοινωνία. Μάλιστα, ο Βαγγέλης Λιόλιος, πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, μίλησε και εκείνος με την σειρά του για την εν λόγω τιμητική βράβευση, με τα καλύτερα δυνατά λόγια.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είμαι πραγματικά πολύ συγκινημένος γιατί πραγματικά νομίζω ότι η μεγαλύτερη στιγμή που θα μπορούσε να βιώσει κάποιος είναι να βραβεύει το ίνδαλμά του. Ο Νίκος (σ.σ. Γκάλης) ήταν ο άνθρωπος που άλλαξε τον τρόπο που σκέφτεται μια ολόκληρη γενιά. Έδειξε σε μια ολόκληρη χώρα ότι μπορούμε να ονειρευόμαστε, μπορούμε να κατακτούμε, είμαστε ικανοί και δυνατοί. Νίκο, σε ευχαριστούμε πολύ για αυτά που μας πρόσφερες»

Υποστήριξη: SilkTech