Νέες επιτυχίες για τον Αρίωνα Πάτρας

Παρασκευή, Δεκέμβριος 8, 2023 - 9:57πμ
Πανελλήνια διάκριση στο ηλικιακό πρωτάθλημα

Κλείνοντας τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του 2023 ο Σύλλογος ταεκβοντό Αρίων Πάτρας, μετά την Πανελλήνια διάκριση που κατάφερε στο ηλικιακό πρωτάθλημα του Ωραιόκαστρου Θεσσαλονίκης το Νοέμβριο, ολοκλήρωσε με την απόλυτα επιτυχημένη συμμετοχή 11 αθλητών, εκ των οποίων οι 3 πήραν το βάπτισμα της πρώτης συμμετοχής, στο ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ "ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΛΑΡΗΣ", στο Σ.Ε.Φ. Και κατάφερε 5 διακρίσεις, κατακτώντας 5 μετάλλια.
1 ΧΡΥΣΟ, 1 ΑΣΗΜΕΝΙΟ (με τραυματισμό από τον πρώτο αγώνα) και 3 ΧΑΛΚΙΝΑ.
Ο νεαρός προπονητής του "ΑΡΙΩΝ"  Σπύρος Χριστοδουλόπουλος ο οποίος είχε και την αγωνιστική καθοδήγηση, στην ερώτηση μας για το feedback της διοργάνωσης, ενθουσιαμένος απάντησε: "έχουμε μιά υπέροχη ομάδα, με εξαιρετικούς, εργατικούς και ποιοτικούς αθλητές, η οποία συνεχώς μεγαλώνει και η δουλειά που γίνεται στα γυμναστήρια μας , πάντα τέτοια και καλύτερα αποτελέσματα θα φέρνει στην Πάτρα. Είμαι ικανοποιημένος τα μέγιστα."
Ο δε head coach του Αρίωνα κ. Γιάννης Χριστοδουλόπουλος ,απάντησε με νόημα στην παρακάτω ερώτηση μας: " Δάσκαλε, από πού πηγάζει η συνεχιζόμενη και ανοδική σας πορεία"
– Εμείς πρώτα- πρώτα, έχουμε απόλυτη και αρμονική συνεργασία με τους άμεσους υποστηρικτές και χρηματοδότες της προσπάθειας μας, που δεν είναι άλλοι από τους γονείς των αθλητών. Τους θέλουμε μαζί μας και τους έχουμε δίπλα μας, με ξεκάθαρη και συγκεκριμμένη εμπλοκή.
Ο καθένας παίζει τον ρόλο του χωρίς να εμπλέκεται στη δουλειά του άλλου. Αυτοί στηρίζουν όπως πρέπει και εμείς εργαζόμαστε όπως ξέρουμε.
Γνωρίζουν από την αρχή πως θα το πάμε. Όποιος δεν συμφωνεί δεν ξεκινά συνεργασία μαζί μας και πρώτα από όλα, γνωρίζουν πως εμείς δεν βλέπουμε τους αθλητές ως εμπόρευμα και ούτε την κάθε επιτυχία τους, στοιχείο προς εκμετάλευση, διότι έχουμε ως αρχή το :
ΠΡΩΤΑ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ ΜΕΤΑ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
Και όσο συνεχίζουμε έτσι, μόνο επιτυχίες θα έχουμε."

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Υποστήριξη: SilkTech