Πήραν σκούπα στην Παναχαϊκή

Τετάρτη, Νοέμβριος 29, 2023 - 5:35μμ
Μίκαελ Μούλντερ και Νίκος Μασούρας
Το Παμπελοποννησιακό Στάδιο φιλοξένησε σήμερα την προπόνηση της Παναχαϊκής.
Οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Τάτση προετοιμάζονται για τον αγώνα της Κυριακής 3 Δεκέμβρη που θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα με αντίπαλο την τοπική ομάδα, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super league 2.
Απουσίαζε ο τραυματίας Αλέξης Κούτσιας, ενώ ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν ο Ολλανδός Μίκαελ Μούλντερ και ο Νίκος Μασούρας (φωτογραφία ανάρτησης), οι οποίοι τραυματίστηκαν στο τελευταίο παιχνίδι με τον Διαγόρα Ρόδου και η συμμετοχή τους στον κυριακάτικο αγώνα είναι αβέβαιη.
Παρελθόν για την οικογένεια της Παναχαϊκής αποτελεί ο Γεωργιανός Γκιόργκι Μαγκράτζε. Την Τετάρτη 29/11 λύθηκε η συνεργασία με τον εικοσάχρονο μέσο. Η ΠΑΕ εύχεται στον Γκιόργκι υλοποίηση των στόχων του και καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα.
* Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Γεωργαρά. Ο κύριος Γεωργαράς ασκούσε χρέη τεχνικού διευθυντή. Τον ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες που προσέφερε στον σύλλογο. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή τύχη στην συνέχεια της καριέρας του.
Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα ήθελε να συγχαρεί την διαιτητική τετράδα των κύριων Αριστείδη Αλιάγα (Δυτικής Αττικής), Χρήστου Μπάλλα (Τρικάλων), Παναγιώτη Σπηλιώτη (Κορίνθου) και Βασίλη Φίτσα (Πρέβεζας - Λευκάδας) για την υποδειγματική διαιτησία που είχαν στον αγώνα Παναχαϊκής - Διαγόρα στις 26/11 στο γήπεδο της Αγυιάς (1-1).
Ο νεαρός τερματοφύλακας του ΟΦΗ που αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στον Διαγόρα Ρόδου, ο Βασίλης Σηφάκης τραυματίστηκε σοβαρά την Κυριακή (26/11) στην αναμέτρηση με την Παναχαϊκή στην Πάτρα (1-1). Ο Βασίλης Σηφάκης υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση στο πόδι του στο Ιατρικό κέντρο Φαλήρου από τον γιατρό Χρήστο Θέο. Μάλιστα η ζημιά ήταν μικρότερη από ότι αρχικά όλοι φοβόντουσαν και η επιστροφή του στις προπονήσεις θα γίνει γρηγορότερα. Η διοίκηση της ΠΑΕ Παναχαϊκής και όλοι στην οικογένεια της ομάδας εύχονται στον Βασίλη γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.
* Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την συνεργασία της με τον πρώην διαιτητή κύριο Τάσο Παπανδριόπουλο ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα διευθυντή δημοσίων σχέσεων και ανθρώπινου δυναμικού. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Ο Τάσος Παπανδριόπουλος είναι Πατρινός. Γεννήθηκε το 1978 και μεγάλωσε στην Πάτρα. Ασχολήθηκε στα πρώτα του βήματα με το ποδόσφαιρο και αγωνίστηκε σε τοπικούς συλλόγους. Από το 1999 έως το 2011 διετέλεσε διαιτητής ενώ την περίοδο 2011 – 2013 διεύθυνε αγώνες του πρωταθλήματος Κύπρου.

Υποστήριξη: SilkTech