Η Πατρινή Μαρία Πολύζου είναι υπερήφανη μαμά!

Τετάρτη, Νοέμβριος 29, 2023 - 1:42μμ
Ολο χαρά

Η κόρη της, Αγάπη Μαυρογιάννη, αποφοίτησε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και με βαθμό «Άριστα», γεγονός που δεν γινόταν να μην αποκαλύψει δημόσια

Η Μαρία Πολύζου είναι μια πολύ υπερήφανη μητέρα και δεν έχει κανένα λόγο να το κρύψει!

Η κόρη της, Αγάπη Μαυρογιάννη, αποφοίτησε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και βαθμό «Άριστα», γεγονός που δεν γινόταν να μην αποκαλύψει δημόσια.

Η μαραθωνοδρόμος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της μια σειρά από φωτογραφίες από αυτή τη σημαντική και πολύ ξεχωριστή ημέρα για την πορεία της κόρης της. Η ίδια δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το πλευρό της, αφού ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη και πολύ χαρούμενη για το επίτευγμά της.

Η Μαρία Πολύζου συνόδευσε τις φωτογραφίες με ένα κείμενο, μιλώντας με τα πιο γλυκά λόγια για την «Αγάπη» της ζωής της.

Όσα έγραψε η Μαρία Πολύζου για την αποφοίτηση της κόρης της
«Συγκίνηση, χαρά, ευτυχία, περηφάνια για μια στιγμή που ένας γονέας την περιμένει με λαχτάρα. Ξέρεις τον αγώνα του παιδιού, επιθυμείς πιο πάνω από όλα την ευτυχία του και μετά την επιτυχία.

Αποφοίτηση με «ΑΡΙΣΤΑ» από την Αγάπη της ζωής μου από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών... Συγχαρητήρια αγαπημένο μου πλάσμα! Καλότυχη και πάντα δίπλα σου να σε καμαρώνω», έγραψε συγκινημένη η Μαρία Πολύζου στην ανάρτησή της.

Υποστήριξη: SilkTech