Welcome to UP: Ο ΝΟΠ στο φεστιβάλ υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών

Δευτέρα, Οκτώβριος 23, 2023 - 12:00μμ
"Συμμετέχουμε με χαρά στις εκδηλώσεις του Πανεπιστημίου Πατρών και καλωσορίζουμε στην Πάτρα τα νέα παιδιά"

Σε ανάρτησή του ο ΝΟΠ, γνωστοποίησε την συμμετοχή του, στο welcome to UP, που πραγματοποίκησε και φέτος το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

"Αξιοπρόσεκτη είναι η παρουσία του ΝΟΠ και ιδιαίτερα του τμήματος κωπηλασίας, στις εκδηλώσεις για την υποδοχή και ενημέρωση των πρωτοετών φοιτητριών και φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών στο Πάρκο Ειρήνης.
Διαχρονικός και σταθερός πυλώνας της αθλητικής και κοινωνικής ζωής στην Πάτρα, ο ΝΟΠ έχει υποδεχθεί από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσης του Πανεπιστημίου Πατρών πίσω στο 1964, εκατοντάδες αθλήτριες και αθλητές που έρχονται να σπουδάσουν στην Πάτρα και παράλληλα τιμούν με την παρουσία τους τις ομάδες κολύμβησης, υδατοσφαίρισης και ιστιοπλοΐας του Ομίλου και πρόσφατα και την κωπηλασία.
Συμμετέχουμε με χαρά στις εκδηλώσεις του Πανεπιστημίου Πατρών και καλωσορίζουμε στην Πάτρα τα νέα παιδιά με την δέσμευση να συμβάλλουμε από την μεριά μας, σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής για αυτά τα παιδιά στην πόλη μας.
Ευχαριστούμε το Πανεπιστήμιο Πατρών και την οργανωτική επιτροπή των εκδηλώσεων για την τιμητική πρόσκληση να συμμετάσχουμε στις εκδηλώσεις. Πολλά συγχαρητήρια για την εξαιρετική πρωτοβουλία. Ευχαριστούμε τον Βασίλη Παπαϊωάννου για τις φωτογραφίες."

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα και κείμενο

Υποστήριξη: SilkTech