Ο Πλέας εύκολα στην επόμενη φάση του Βαλκανικού

Δευτέρα, Οκτώβριος 23, 2023 - 10:00πμ
Μπήκε στο ρινγκ με σκοπό να “καθαρίσει” τον αγώνα από το πρώτο λεπτό και τα κατάφερε
Τριπλή  εκπροσώπηση είχαμε στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα  με τους εξαιρετικά δυνατούς αγώνες των πρωταθλητών μας, του Ευάγγελου Γάκη, του Γιώργου Πλέα και του Παναγιώτη Καλαντώνη.
Πρώτος αγωνίστηκε ο Ευάγγελος Γάκης, ο οποίος στα 63 κιλά αντιμετώπισε τον Σέρβο Vasilije Durdevic. Σε έναν αγώνα ιδιαίτερης τεχνικής και δύναμης, ο Σέρβος αθλητής κατάφερε να αναδειχθεί νικητής, με πλειοψηφική απόφαση, στερώντας στον Γάκη τη συνέχεια, παρά την πολύ καλή εμφάνιση του
O Πατρινός Γιώργος Πλέας, μπήκε στο ρινγκ με σκοπό να “καθαρίσει” τον αγώνα από το πρώτο λεπτό. Ο Κοσοβάρος Xhoyhad Lumthrim δεν μπόρεσε να κάνει και πολλά και το αποτέλεσμα ήταν απόλυτα δίκαιο, με τη νίκη  του Πλέα και την πρόκρισή του στην επόμενη φάση.
Ο Παναγιώτης Καλαντώνης αγωνίστηκε στην κατηγορία των 71 κιλών με αντίπαλο τον Karaj Besian από την Αλβανία. Σε ένα σκληρό και αμφίρροπο αγώνα ο αντίπαλος του Καλαντώνη κατάφερε να πάρει τη νίκη, αφήνοντας όμως τον Έλληνα αθλητή μας να κερδίζει τις εντυπώσεις για την πολύ καλή εμφανισή του.
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο
Υποστήριξη: SilkTech