Μαύρα χάλια, Γιούχτας - Παναχαϊκή 2-1

Σάββατο, Οκτώβριος 14, 2023 - 6:27μμ
Οι αρχηγοι πριν τη σέντρα

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για την Παναχαϊκή στο πρωτάθλημα της Super League 2, καθώς έχασε 2-1 από τον Γιούχτα στην Ιεράπετρα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Ροβίθη στο 1′, έκαναν το 2-0 με τον Αλεξόπουλο στο 20′ και μείωσε στο 29′ ο Χριστόπουλος από φάουλ του Αποστολόπουλου.
Γιούχτας (Σουτζής): Πρινιωτάκης, Γελαδάρης, Λιποράσε, Φαζός, Κόλα, Μάρτσι (73′ Κίσσας), Μπουτσάκης (58′ Βρεττός), Πολυχρόνης (84′ Νοικοκυράκης), Ροβίθης (73′ Κωστανάσιος), Μπρους, Αλεξόπουλος (84′ Δασκαλάκης).
Παναχαϊκή (Φραντσιόζα): Κολοβούρης, Μούλντερ, Λιοφάγος, Γκανσιέρ, Μπαρέ, Νάστος, Μασούρας, Ζέκχοφ (62′ Τραορέ), Αποστολόπουλος, Χριστόπουλος (79′ Πατρινός), Λοτέν (79′ Κυρσανίδης).

* Η ΠΑΕ Παναχαϊκή συγχαίρει δημόσια για την επανεκλογή τους, τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, Νεκτάριο Φαρμάκη και τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη.
Τους εύχεται καλή δύναμη στα καθήκοντα τους και να στέκονται αρωγοί σε κάθε προσπάθεια της ιστορικής μας ομάδας!
Επίσης η ΠΑΕ Παναχαϊκή εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει στην Περιφέρεια Θεσσαλίας ο πατρινός και γνωστός για τα "κοκκινόμαυρα" αισθήματά του, Δημήτρης Κουρέτας!
Ο νέος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και παλιός αθλητής Στίβου της Παναχαϊκής έχει τις καλύτερες ευχές μας και μαζί με αυτές τις ευχές όλων όσων αγαπούν την Παναχαϊκή και διαχρονικά ενδιαφέρονται γι' αυτή!

ΤΕΣΣΑΡΑ Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Ο Παναιγιάλειος συνέτριψε με 4-0 τον ΠΑΟ Βάρδας στο γήπεδο Αβύθου για το πρωτάθλημα της γ' Εθνικής.

Στο 60′ με πέναλτι ο Μακρής έκανε το 1-0, στο 74′ ο Γκίκα το 2-0 και το τελικό σκορ διαμόρφωσαν οι Τρέσα στο 81′ και Μαυρόπουλος στο 87′ .

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Σανδραβέλης (83′ Κοτσόκολος), Σκούτας (69′ Τρέσα), Μωραΐτης, Βήτος, Μαυρόπουλος, Φωκαΐδης (87′ Ξινός), Κραγιόπουλος (87′ Τσεκούρας), Μακρής, Γκίκα (83′ Βασίλτσης), Κοντοχρήστος.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ (Α' Φάση)
Αστέρας Μιντιλογλίου-Άτλας Α.Σ. 1-1 κ.δ. παράταση
Σταροχώρι-Φαραϊκός 2-1
Ικαρος Λακκόπετρας-ΑΟ Τριταίας 2-2 κ.δ. 4-2 παράταση

Α' ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ

Α' ΟΜΙΛΟΣ
Θύελλα Πατρών – Πανμοβριακός 0-0
Αχαιός – Αστέρας Τσουκαλεΐκων 2-1
Ατρόμητος Λάππα – Δόξα Παραλίας 1-0
Αναγέννηση Πατρών – Ατρόμητος Πατρών 2-5
Αχαϊκή – Δόξα Νιφορεΐκων 1-0
ΑΕ Ροϊτίκων – Διαγόρας 1-6
Β' ΟΜΙΛΟΣ
Θύελλα Αιγίου – Κεραυνός 1-6
Νίκη Προαστείου – Αετός Ρίου 7-0
Δαβουρλής – Αιγείρα/Ακράτα 0-1
Πήγασος – Αχαϊκός 0-1
Αρης Πατρών – Καλάβρυτα 8-0

Υποστήριξη: SilkTech