Αρχιπροπονητής στην Astana Qazaqstan Team ο πρώην αθλητής του ΠΟΠ Βασίλης Αναστόπουλος

Πέμπτη, Οκτώβριος 5, 2023 - 12:00μμ
Η ανάρτησή του

Σε ανάρτησή του, ο πρώην ποδηλάτης του ΠΟΠ, Βασίλης Αναστόπουλος, ενημερώνει για την συνέχεια της καριέρας του, αφού πρώτα αποχαιρετά την προηγούμενη ομάδα του.

"Σήμερα ολοκληρώνεται ένας κύκλος τεσσάρων χρόνων στην Soudal Quick-Step Pro Cycling Team γεμάτος συναισθήματα, όμορφες - αλλά και δύσκολες - στιγμές, αναμνήσεις και εμπειρίες ζωής.

Οι νίκες που πετύχαμε - και ήταν πολλές και σημαντικές - είναι το λιγότερο. Εκείνο που μετράει περισσότερο είναι η αφοσίωση στην ομάδα, η άψογη συνεργασία με τους αθλητές και το υπόλοιπο προσωπικό, η "οικογένεια" της οποίας έγινα μέλος και την οποία αφήνω με συγκίνηση, αλλά και με την υπόσχεση ότι πάντα θα έχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου. Πλέον μπροστά μου ανοίγεται ένας καινούργιος δρόμος, μια νέα πρόκληση, αυτή τη φορά σε μια άλλη, εξίσου ιστορική ομάδα του πελοτόν, την Astana Qazaqstan Team. Ο Αλεξάντερ Βινοκούροφ ήρθε σε επαφή μαζί μου, προσφέροντάς μου τη θέση του αρχιπροπονητή. Το πλάνο του, η φιλοδοξία του να επαναφέρει την ομάδα στις επιτυχίες του παρελθόντος και η εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου, με έπεισαν να αποδεχτώ την πρότασή του. Οι στόχοι είναι αρκετοί, το σίγουρο είναι ότι όλοι μαζί θα παλέψουμε για να τους πετύχουμε. Οπότε, αντίο "Wolfpack", ευχαριστώ για όλα! Και από εδώ και πέρα, "καλημέρα" Astana!"

Υποστήριξη: SilkTech