Καταιγιστικός ο Παναιγιάλειος, 4-0 το Μεσολόγγι

Πέμπτη, Οκτώβριος 5, 2023 - 12:03πμ
Δεύτερη νίκη

O Παναιγιάλειος νίκησε εύκολα με 4-0 την ΑΕ Μεσολογγίου (4/10) σε εξ αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου.

Για τους «μελανόλευκους» σκόραραν οι Γκίκα 8′, Μακρής 38′ 50′ και Σκούτας 74′.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Ι. Παπαδόπουλος, Σανδραβέλης (24′ λ.τ. Βήτος), Σκούτας (76′ Πατρώνης), Μωραΐτης, κραγιόπουλος (76′ Βασίλτσης), Μαυρόπουλος, Φωκαϊδης (63′ Τσεκούρας), Κοτσόκολος, Μακρής, Γκίκα (76′ Τρέσα), Κοντοχρήστος.

3ος όμιλος

ΑΕ Μυκόνου-Ερμιονίδα 3-1
Μαρκό-Ιάλυσος 2-0 
Παναιγιάλειος-ΑΕ Μεσολογγίου 4-0 
Βύζας Μεγάρων-Αστέρας Βάρης 0-1 
ΑΟ Πυλίου Κω-Εράνη Φιλιατρών (Τετάρτη 11/10 – 16:00)
Ελλάς Σύρου-ΑΕΡ Αφάντου 1-0
Ρόδος-ΠΑΣ Κόρινθος 4-1
Παναργειακός-Πανελευσινιακός 2-0 
ΠΑΟ Βάρδας-Θύελλα Ραφήνας 0-3 

Στιγμές σοκ
Ένα πολύ δυσάρεστο συμβάν έλαβε χώρα στην αναμέτρηση των Τρικάλων με την Ζάκυνθο, όταν ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο.
Ο λόγος για τον Τάσο Μαρούδα ο οποίος για περίπου δέκα λεπτά βρισκόταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς τις αισθήσεις του, όμως σώθηκε χάρη στην πολύτιμη βοήθεια του γιατρού Θανάση Κουτή, αλλά και των μελών του ΔΣ γιατρών Κώστα Πάρδαλη και Γιάννη Χιώτη.
Αφότου συνήλθε ο παίκτης διακομίστηκε στο νοσοκομείο για να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις και να διαλευκανθούν οι λόγοι εξαιτίας των οποίων προκλήθηκε η κατάρρευσή του.
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα τοπικά σάιτ ο παίκτης έχει συνέλθει και είναι καλά στην υγεία του, όμως ακόμη αναμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων για να σιγουρευτεί για το τι ακριβώς συνέβη.
Για την ιστορία το εξ' αναβολής παιχνίδι για την πρώτη αγωνιστική του δευτέρου ομίλου της Γ' Εθνικής έληξε με το σκορ στο 2-2.

Υποστήριξη: SilkTech