Ξεκίνησε η λειτουργία του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου Πατρών στην Πανεπιστημιούπολη

Τρίτη, Σεπτέμβριος 19, 2023 - 10:42πμ
Για το 2023-2024

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2023 το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο, στην πανεπιστημιούπολη στο Ρίο, άνοιξε τις πύλες του για τη νέα αθλητική χρονιά 2023-2024.
Σε καθημερινή βάση, και τις επτά ημέρες της εβδομάδας, από το πρωί ως αργά το βράδυ, υποδέχεται φοιτητές, φοιτήτριες, λοιπά μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας, γονείς με τα παιδιά τους καθώς και φίλους του Πανεπιστημιακού γυμναστηρίου και κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.
Σε ένα σύγχρονο πλέον αθλητικό περιβάλλον, με πολλούς εξωτερικούς αλλά και εσωτερικούς χώρους εκγύμνασης, με πρόσφατα εγκατεστημένο κλιματισμό και εξαερισμό, προσφέρεται και λειτουργεί ελεύθερη εκγύμναση, συστηματικά προγράμματα μαζικής άθλησης, εξειδικευμένα, εξατομικευμένα και ομαδικά προγράμματα άσκησης, ποδόσφαιρο, στίβος, αθλοπαιδιές, προγράμματα μυϊκής ενδυνάμωσης, καρδιοαναπνευστικής αντοχής, χορού, αντισφαίρισης, επιτραπέζιας αντισφαίρισης, κ.λπ.
Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο μας περιμένει να το γνωρίσουμε, μας περιμένει να νιώσουμε την αξία της άθλησης, την άσκηση ως βίωμα.
Για τη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων είναι απαραίτητη η έκδοση κάρτας μέλους του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου.
Αναλυτική πληροφόρηση στο https://gym.upatras.gr

Υποστήριξη: SilkTech