US Open: «Καλπάζει» η Μισέλ Ομπάμα

Πέμπτη, Αύγουστος 31, 2023 - 7:33μμ
Μισέλ Ομπάμα

To «προχώ» denim dress του Oscar de la Renta στο διάσημο τουρνουά τένις έγινε ταχύτατα διεθνής είδηση

«Εχει άστρο» η Μισέλ Ομπάμα, πως να το κάνουμε.
* Γράφει η Αντυ Μπακοπούλου 

Η 59χρονη συγγραφέας και δικηγόρος που υπήρξε η πρώτη αφροαμερικανίδα first lady, όντας παντρεμένη με τον 440 πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα, παραμένει εξαιρετικά δημοφιλής. Τα βιβλία της εξελίχθηκαν σε διεθνές εκδοτικό φαινόμενο τα τελευταία χρόνια επιτυγχάνοντας «τρελές» πωλήσεις, ενώ η ίδια ξεσηκώνει τα βλέμματα όπου κι αν βρεθεί. Πρόσφατα, σε έρευνα της εταιρείας LEGO, ψηφίστηκε ως «η πιο επιδραστική γυναίκα όλων των εποχών» ξεπερνώντας τους θρύλους Μαρί Κιουρί και Φλόρενς Νάτιγκειλ αλλά και σημερινά είδωλα όπως η ηθοποιός και ακτιβίστρια Εμμα Γουότσον, η τενίστρια Σερένα Γουίλιαμς, η τραγουδοποιός και performer Τέιλορ Σουίφτ. Επιπλέον, η παρουσία της σε μια από τις σημαντικότερες συναντήσεις αντισφαίρισης στον κόσμο, το US Open θύμισε την απίστευτη ικανότητά της στο βήμα αλλά και την «προχωρημένη» αντίληψή της στη μόδα.

Eδειχνε πολύ νεανική διατηρώντας τα «ράστα» μαλλιά της σε pony tail σε συνδυασμό με ένα τζιν φόρεμα του αριστοκρατικού αμερικάνικου οίκου Oscar de la Renta ( τιμή 2500 ευρώ). Ετσι, ανέδειξε τα trends του στενού μπούστου, της πλούσιας φούστας και του denim φορεμένα με cop ζακετάκι με κουμπιά. Για να νιώθει άνετα λόγω γηπέδου, διάλεξε πλατφόρμες See by Chloe ως βασικό αξεσουάρ. Η εικόνα της ταιριάζει απόλυτα με τα χρόνια της στο Λευκό Οίκο, όταν αναμόρφωσε τελείως την γκαρνταρόμπα που συνηθιζόταν συστήνοντας νέους σχεδιαστές και δημιουργικό styling.

Ηταν ομιλήτρια σε ειδική τελετή προς τιμή της Μπίλι Τζιν Κινγκ για την 50η επέτειο του ίσου χρηματικού επάθλου σε άνδρες και γυναίκες στο US Open. Ο σύζυγός της την καμάρωσε έκδηλα ενθουσιασμένος. Συναγωνίστηκε στις κερκίδες το style των Vera Wang, Αννα Γουίντοτρ και Μαρίας Σαράποβα.

 

Διακοπές στην Πάρο και την Αντίπαρο για ...

 Με double denim ...

 Το outfit του αντίο κα...

Υποστήριξη: SilkTech