Συγχαρητήρια σε Τεντόγλου και Ντρισμπιώτη από τον Σύνδεσμο Προπονητών Στίβου Δυτ. Ελλάδας

Τετάρτη, Αύγουστος 30, 2023 - 3:00μμ
Για τα μετάλλια που κατέκτησαν

Ο Σύνδεσμος προπονητών στίβου Δυτ. Ελλάδας και Ιονίων Νήσων με την ολοκλήρωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στίβου ανδρών – γυναικών εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον Μίλτο Τεντόγλου και στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη για τα μετάλλια που κατέκτησαν.
 Η σχετική ανακοίνωση, αναφέρει: Σε μια περίοδο που η χώρα μας βιώνει τεράστια οικολογική καταστροφή από τις πυρκαγιές με ανθρώπινες ζωές και περιουσίες να χάνονται οι επιτυχίες του Μίλτου και της Αντιγόνης συγκίνησαν το Πανελλήνιο και πρόσφεραν στιγμές χαράς και αισιοδοξίας.
Συγχαρητήρια στους προπονητές τους Γιώργο Πομάσκι και Μπρεντ Βάλανς που με την καθοδήγησή τους συνέβαλλαν στις διακρίσεις των αθλητών τους.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές – τριες που συμμετείχαν στην διοργάνωση για τις επιδόσεις τους και τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι οποίες μας γεμίζουν αισιοδοξία για το μέλλον.
Συγχαρητήρια σε όλους τους ομοσπονδιακούς προπονητές των αθλητών -τριων που στελέχωσαν την ομάδα αλλά και σε όλους τους Έλληνες σωματειακούς προπονητές για το πολύτιμο έργο που προσφέρουν στην ανίχνευση ,στην εκγύμναση και στην ανάδειξη του ταλέντου των αθλητών-τριων που στελεχώνουν τις εθνικές ομάδες.
Συγχαρητήρια στα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία που ανήκουν οι αθλητές-τριες της Εθνικής ομάδας στίβου και καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να τους στηρίξουν με πενιχρές οικονομικές δυνατότητες αλλά και ελλιπή κρατική επιχορήγηση.
Συγχαρητήρια σε όλα τα υπόλοιπα μέλη της Ελληνικής αποστολής αλλά και στην Ομοσπονδία για το υποστηρικτικό τους έργο στις επιτυχίες του Ελληνικού στίβου.
Ευχόμαστε καλή ξεκούραση σε όλους και επιστροφή στις προπονήσεις με υγεία και ελπίδα για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στους Ολυμπιακούς αγώνες την επόμενη χρονιά.

Υποστήριξη: SilkTech