Φοβερή η Αγγελική Σδούγα (ΠΥΓΜΗ Πάτρας) στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης

Παρασκευή, Αύγουστος 25, 2023 - 5:44μμ
Ο θρίαμβος!

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε το μεσημέρι της Παρασκευής η Αγγελική Σδούγα της ΠΥΓΜΗ Πάτρας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Παμπαίδων – Παγκορασίδων, που διεξάγεται στο Μάριμπορ, της Σλοβενίας, στην κατηγορία των 40 κιλών, με αντίπαλο την Αγγλίδα Teigan King.

Δυναμική, παθιασμένη με τεχνική που θα ζήλευαν κορυφαίες αθλήτριες στον κόσμο, η Αγγελική Σδούγα μπήκε στο ρινγκ, στον τελικό των 40 κιλών και έκανε τους πάντες να «παραμιλάνε»

Η αντίπαλος της Αγγελικής, η Teigan King όσο και να ήθελε να αντιμετωπίσει την Ελληνίδα «αμαζόνα» μας δεν είχε κανένα απολύτως περιθώριο. Η Αγγελική ήταν αποφασισμένη, δεν θα κατέβαινε από το ρινγκ αν δεν σήκωνε ο διαιτητής το δικό της χέρι ψηλά, αν δεν κατακτούσε το Χρυσό μετάλλιο.

Και τα κατάφερε! Η Αγγελική Σδούγα φορώντας τα «γαλανόλευκα» γάντια της σήκωσε την Ελληνική Πυγμαχία στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου της Ευρώπης. Το άξιζε με το παραπάνω η αθλήτριά μας γιατί πραγματοποίησε έναν συγκλονιστικό αγώνα ίσως από τους καλύτερους που έγιναν στο φετινό Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Παμπαίδων – Παγκορασίδων

«Υπερηφάνεια Συγκίνηση και Θαυμασμός για την Εθνική μας Ομάδα. Συγχαρητήρια στην Αγγελική μας σε όλη την Ελληνική Αποστολή στην Σλοβενία. Σήμερα ΝΙΚΗΣΕ η Ελληνική Ψυχή. Ακόμη μία φορά σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα «γράψατε» ΧΡΥΣΗ ΙΣΤΟΡΙΑ με ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΥΓΜΑΧΙΑ. Μπράβο σε όλους, η Ελλάδα σας ευχαριστεί» αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

Στο πρωτάθλημα μετείχαν και οι Πετρίτση, Γκολφινοπούλου και Ζουρνατζής της Παναχαϊκής.

Θυμίζουμε ότι η αθλήτρια του Λάμπρου Μιχαλόπουλου στο οικείο περσινό ευρωπαϊκό πρωταθλημα που είχε γίνει στην Τουρκία ήταν 3η! Δυο στα δύο!

Υποστήριξη: SilkTech