Η Μαντόνα αναρρώνει με προπονήσεις χάρη στον 29χρονο πυγμάχο αγαπημένο της

Τρίτη, Αύγουστος 22, 2023 - 12:01πμ
Ολο και καλύτερα

«Δεν το βάζει κάτω» η βασίλισσα της ποπ, Μαντόνα.

Μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που την κλόνισε- πολλοί φοβήθηκαν πως δεν θα επιβιώσει- πασχίζει να επανέλθει δριμύτερη στη σκηνή. Συγκεκριμένα, η 65χρονη performer και ζωντανός μύθος της παγκόσμιας showbiz, χαίρεται σέξι προπονήσεις με τον 29χρονο σύντροφό της Josh Popper, στις διακοπές τους στην Πορτογαλία.

Μάλιστα, ανεβάζει η ίδια στιγμιότυπα από τις προσωπικές τους στιγμές στο Instagram. Eφτασαν εκεί με απλό, επιβατικό αεροπλάνο για περιβαλλοντικούς λόγους. Tα ξένα media αναφέρουν πως είναι παθιασμένη μαζί του καθώς βγαίνουν εδώ και πέντε μήνες. Εκείνος είναι γυμναστής και προπονητής πυγμαχίας με εξωτική γοητεία και εντυπωσιακή κορμοστασιά. Ηταν διαρκώς κοντά της τις δύσκολες μέρες της λοίμωξης.

«Περνούν την καλύτερη στιγμή της ζωής τους στην Πορτογαλία» λένε  οι πηγές. «Γιορτάζει περισσότερα από την ανάρρωση και την περιοδεία της».

Το ζευγάρι ήρθε κοντά όταν ο Popper άρχισε να προπονεί ένα από τα παιδιά της Madonna στο γυμναστήριο του στη Νέα Υόρκη, το Bredwinners. Η DailyMail.com γράφει  πως τα βρήκαν αμέσως και τώρα έχουν πετάξει για ένα ταξίδι στην Πορτογαλία για να γιορτάσουν τα 65α γενέθλιά της. «Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ένιωσε τόσο άνετα και ερωτευμένη με κάποιον» συμπληρώνει το σχετικό δημοσίευμα.

H Μαντόνα ανέβασε πάντως Insta Story από το birthday party και από τις στιγμές της με τα παιδιά και τους φίλους της. Φοράει τελείως διάφανο, ολοκέντητο φόρεμα και τα μακριά μαλλιά της έχουν κύματα. 

Η πρώτη δήλωση της Μαντόνα μετά την περι...
 Η γυμναστική στην οποί...
 Λαμπερή κι ερωτευμένη, λάνσ...

Της Αντυς Μπακοπούλου
Υποστήριξη: SilkTech