Παραμένει στον Απόλλωνα ο Γιώργος Κογιώνης

Κυριακή, Αύγουστος 13, 2023 - 12:01πμ
Ο Γιώργος Κογιώνης

Μέλος της οικογένειας του Απόλλωνα θα είναι και την περίοδο 2023-2024 ο πατρινός νεαρός φόργουορντ, Γιώργος Κογιώνης (2001, 2,02 μ.).

"Ο Γιώργος τα τελευταία χρόνια είναι μαζί μας έχοντας συγκεκριμένο ρόλο και πάντα κάνει βήματα προόδου βοηθώντας την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.
Την περίοδο που πέρασε αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Basket League μένοντας στο παρκέ μ.ο. σχεδόν 5 λεπτά.
Γιώργο να έχεις υγεία, συνέχισε να έχεις πίστη σε αυτό που κάνεις και να είσαι σίγουρος ότι όπως συμβαίνει πάντα, έτσι και τη νέα χρονιά μαζί με τον κόσμο μας θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες για να πανηγυρίσουμε σημαντικές διακρίσεις και μεγάλες νίκες!,αναφέρεται σε ανακοίνωση του Απόλλωνα.

Πέθανε στα 26 του χρόνια ο μπασκετμπολίστας Ιβάν Τσόροβις.

Η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή από τον σύλλογο του Ερυθρού Αστέρα.

Η ανακοίνωση:

«Με τις ομάδες του Ερυθρού Αστέρα ο Ιβάν έπαιξε σε δύο τελικούς του τουρνουά των μικρών της EuroLeague. Μία ασθένεια ωστόσο έβγαλε τέλος στην καριέρα του. Έχασε τη μάχη, όμως πάλεψε μέχρι το τέλος, χωρίς να γκρινιάζει για το παραμικρό. Μέχρι το τέλος, πραγματικά».

Μέλος της οικογένειας του Απόλλωνα θα είναι και τη σεζόν 2023-24 ο Παναγιώτης Φιλιππάκος (2,02 μ., 1994).
Ο Παναγιώτης Φιλιππάκος εντάχτηκε την περυσινή σεζόν κατά τη χειμερινή περίοδο στην οικογένεια μας και σε 12 παιχνίδια αγωνιζόμενος στη Basket League με την ομάδα μας είχε μ.ο. 5,6 πόντους και 4,4 ριμπάουντ μένοντας στο παρκέ για 17,7 λεπτά. Συνολικά είχε 15/33 δίποντα με 45,5%, 7/17 τρίποντα με 41,2% και 16/22 βολές με 72,7%.
Έχει σημαντική εμπειρία από τη Basket League με θητεία σε Πανιώνιο, Περιστέρι και ΑΕΚ.
Μάλιστα με τον «δικέφαλο» του Νότου τη σεζόν 2021-22, είχε μ.ο. 3,1 πόντους και 2,3 ριμπάουντ σε σχεδόν 9 λεπτά συμμετοχής σε 22 παιχνίδια της Basket League.
Παναγιώτη να έχεις υγεία, γνωρίζεις καλά ότι με τον κόσμο στο πλευρό μας θα πετύχουμε πολλά, θα ξεπεράσουμε εμπόδια και στο τέλος όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε μεγάλες νίκες για να φτάσουμε στην εκπλήρωση των στόχων μας.

Υποστήριξη: SilkTech