Πολυσυζητημένοι έρωτες στο τένις: Τσιτσιπά in love εμείς; Ματέο Μπερεντίνι οι Ιταλοί

Τετάρτη, Αύγουστος 16, 2023 - 12:01πμ
Ερωτευμένοι

Απανωτά είναι τα δημοσιεύματα με αφορμή τον έρωτα του Ελληνα super star Στέφανου Τσιτσιπά με την ισπανίδα συναθλήτριά του Πάουλα Μπαντόζα.

Λόγω των διαδικτυακών αναρτήσεων του ζευγαριού, τα εγχώρια και διεθνή media παρακολουθούν στενά τις εξορμήσεις και τις εκδηλώσεις αγάπης τους. Στην Ιταλία πάντως, αντίστοιχο ενδιαφέρον προσελκύει η προσωπική ζωή του δικού τους πρωταθλητή Ματέο Μπερεντίνι. Ψηλός (1.96), μελαχρινός και ambassador της Boss, ο 27χρονος Ματέο αποτελεί την παραδοσιακή ενσάρκωση του μεσογειακού γόη οπότε έχει πολλές και … ασυγκράτητες θαυμάστριες. Ειδικά μετά την τελευταία γενναία αναμέτρησή του με το «νούμερο 1» Κάρλος Αλκαραθ στο Wimbledon, η δημοτικότητά του έχει εκτοξευθεί.  

Ματέο και Μελίσα στο Μόντε Κάρλο με ταιρ...

Ματέο και Μελίσα στο Μόντε Κάρλο με ταιριαστά outfits

H αγαπημένη του τον χειροκρότησε πρόσφατ...

H αγαπημένη του τον χειροκρότησε πρόσφατα στο Wimbledon

Στο πλευρό του δεν είναι πάντως ένα κορίτσι της ηλικίας του, αλλά η αισθησιακή Ιταλίδα showgirl Μελίσα Σάτα, 10 χρόνια μεγαλύτερή του. Eίναι μαζί τον τελευταίο χρόνο και ουδέποτε έκρυψαν τη σχέση τους. Η παρουσία της ξεσηκώνει όμως διαρκώς σχόλια εάν εκείνος δεν παίξει καλά σε κάποιον αγώνα, ή όταν εμφανίζονται μαζί να διασκεδάζουν ή αγκαλιασμένοι στο κόκκινο χαλί. Η Μελίσα φοράει συχνά επώνυμα ρούχα ή φροντίζει να ντύνονται ταιριαστά σε εξόδους τους. Κάθε κοινό τους στιγμιότυπο προκαλεί αρκετές δυσμενείς κριτικές αν και εκείνος έχει δηλώσει πολύ ευτυχισμένος. Ζουν μαζί μεταξύ Μιλάνου και Μονακό και εκείνη είναι σχεδόν πάντα δίπλα του στα τουρνουά.

Μαζί στην παραλία

Μαζί στην παραλία

Street style του ζευγαριού

Street style του ζευγαριού

Μαζί σε εστιατόριο του Μιλάνου

Μαζί σε εστιατόριο του Μιλάνου

Η Μελίσα σε κάποιο event

Η Μελίσα σε κάποιο event

Οι τελευταίες τους εικόνες από τις καλοκαιρινές διακοπές έκαναν πάντως τα διάφορα δημοσιεύματα ανάρπαστα. Η ιταλική Vogue τους έστεψε «ζευγάρι του καλοκαιριού» μετά το αγαπησιάρικο άλμπουμ τους στη Σαρδηνία.

* Της Αντυς Μπακοπούλου
Υποστήριξη: SilkTech