Η πρώτη συγκέντρωση του Άρη Πατρών-ΦΩΤΟ

Τρίτη, Αύγουστος 8, 2023 - 12:00μμ
Ξεκίνησε η προετοιμασία για την ομάδα των Προσφυγικών

Ιδιαίτερο χαρακτήρα είχε η πρώτη συγκέντρωση του Αρη Πατρών στο βράδυ της Κυριακής, καθώς πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του ξενοδοχείου Αστήρ.

Σε ζεστό κλίμα, οι άνθρωποι της διοίκησης, τα μέλη του τεχνικού τιμ και οι ποδοσφαιριστές, συζήτησαν για τη νέα σεζόν και υποσχέθηκαν ότι θα τα δώσουν όλα για την κατάκτηση των στόχων.
«Τα προηγούμενα χρόνια δίναμε ένα μικρό περιθώριο και λέγαμε ότι δεν πειράζει αν δεν πετύχουμε τους στόχους. Φέτος, ο στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πρέπει να τα δώσουμε όλα», ανέφερε ο πρόεδρος της ομάδας, Αρης Ρούσσος.
Τον λόγο πήραν επίσης, ο γενικός γραμματέας, Νίκος Καμαλακίδης και ο γενικός αρχηγός, Γιάννης Ρηγόπουλος, οι οποίοι καλωσόρισαν τους παίκτες και τους ευχήθηκαν να έχουν μια καλή σεζόν.
Από την πλευρά του, ο προπονητής του Αρη, Φίλιππος Σχοινάς, είπε: «Θέλω να το χαρείτε και θα έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Τον Αύγουστο δεν θέλω να βάζω ταμπέλες. Να παίξουμε μπάλα για να πετύχουμε τον στόχο μας και όχι το αντίθετο. Θα προσπαθήσουμε να λύνουμε όλα τα προβλήματα για να είμαστε αυτοί που πρέπει».
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν στους παίκτες, ο συνεργάτης του Φ. Σχοινά, Ανέστης Δελδήμος, ο προπονητής τερματοφυλάκων, Θανάσης Χάχαλης, ο φυσικοθεραπευτής, Μίλτος Σπυρόπουλος, ο φροντιστής, Βασίλης Θεοδωρόπουλος, ενώ στο τέλος μίλησε ο τιμ μάνατζερ του Αρη Πατρών, Θόδωρος Παπουτσάκης: «Θα πρέπει όλοι να τηρούμε τους κανόνες για να λειτουργεί η ομάδα και να μην ερχόμαστε σε δύσκολη θέση. Είμαι άνθρωπος της διοίκησης, αλλά είμαι και των παικτών και του προπονητή και όλων. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο που με επέλεξε και θα δώσω το 100% για να πετύχουμε».
Από τους ποδοσφαιριστές, τον λόγο πήρε αρχικά ο Ντίνος Φούφουλας: «Θα πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε και στις κακές μας ημέρες. Είναι πολύ σημαντικό για μια ομάδα που πρωταγωνιστεί». Ακολούθησε ο αρχηγός Γιώργος Καταρτζόπουλος, που καλωσόρισε τους νέους παίκτες και ο Κώστας Μεντζελόπουλος.
Απουσίαζε ο υπεύθυνος φυσικής κατάστασης, Μάκης Παρασκευόπουλος.
Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Ξεκίνησε χθες η προετοιμασία του Αρη Πατρών στο γήπεδο Προσφυγικών. Η πρώτη προπόνηση ήταν ανοιχτή για τους φίλους της ομάδας, για ένα δυναμικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που μελετούν και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα και άτομα που μελετούν

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και γένι

Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα και κείμενο

Υποστήριξη: SilkTech