Στην Πάτρα ο Ράφα Ναδάλ - Τι έκανε στην πόλη και πού έφαγε

Σάββατο, Ιούλιος 29, 2023 - 12:01πμ
Με το γιοτ του για διακοπές

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους ιδιοκτήτες και τους πελάτες του εστιατορίου Αργώ στην Πάτρα το βράδυ της Τρίτης.

Ο μαυρισμένος κύριος και η παρέα του που μπήκαν στο γνωστό εστιατόριο δεν τράβηξε αρχικά πάνω του κανένα βλέμα. Λίγα λεπτά μετά όμως όλοι αντελήφθησαν οτι δίπλα τους καθόταν ο θρύλος του τένις Ράφα Ναδάλ.

Ο Ναδάλ κάνει διακοπές με το σκάφος του και την παρέα του στο Ιόνιο το τελευταίο διάστημα και χθες το βράδυ βρέθηκε στην Πάτρα για ανεφοδιασμό προκειμένου να συνεχίσει την κρουαζιέρα του στα ελληνικά νησιά.

Η κράτηση στο εστιατόριο Αργώ της οικογένειας Λόη στην Πάτρα, δεν έγινε στο όνομα του Ναδάλ, για να προϊδεαστούν οι ιδιοκτήτες και οι εργαζόμενοι αλλά σε όνομα τρίτου.

"Όταν τον είδαμε να μπαίνει η παρέα των εξι ενηλίκων και των δυο μικρών παιδιών, καταλάβαμε οτι επρόκειτο για κάποιο γνωστό πρόσωπο. Στη συνέχεια αντιληφθήκαμε ποιός είναι. Ένας πολύ απλός άνθρωπος, χαμογελαστός και ευδιάθετος. Ζήτησε να φάει ψάρι και παραδοσιακά εδέσματα όπως κολοκυθάκια κτλ και δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με όσους το ζήτησαν", είπαν στο thebest.gr οι υπεύθυνοι του εστιατορίου.

ΜΕ ΤΟ ΓΙΟΤ

Στο παλιό λιμάνι της Πάτρας έχει αγκυροβολήσει το σκάφος του κορυφαίου τενίστα Ράφα Ναδάλ, ο οποίος επισκέφθηκε την πόλη.

Ο τενίστας έκανε προ ημερών διακοπές στα νησιά του Ιονίου και αγκυροβόλησε στην Πάτρα για ανεφοδιασμό.

Χθες απόλαυσε το φαγητό του στην Αργώ ενώ σήμερα επισκέφθηκε το κέντρο της Πάτρας.

ΑΥΤΟΓΡΑΦΑ

Στην Πάτρα βρίσκεται ο κορυφαίος τενίστας Ράφα Ναδάλ, ο οποίος αυτές τις ημέρες έκανε τις διακοπές του σε νησιά του Ιονίου με το σκάφος του.

Την Τρίτη  αγκυροβόλησε στην Πάτρα για τον ανεφοδιασμό του σκάφους του και απόλαυσε το φαγητό του στο εστιατόριο Αργώ της οικογένειας Λόη.

Ο  τενίστας δείπνησε με την οικογένειά του και πόζαρε με όσους το ζήτησαν. Σήμερα έκανε βόλτα στο κέντρο της Πάτρας.

Στην Πάτρα ο Ράφα Ναδάλ - Τι έκανε στην ...

Μάλιστα υπέγραψε ρακέτες και μπλουζάκι στον Νικόλα Πανταζή, στο σκάφος του.

Ο κ. Πανταζής μοιράστηκε φωτογραφίες και τις ευχαριστίες του στον Ναδάλ μέσω δημοσίευσής του στο facebook.

Συγκεκριμένα έγραψε:

…this is the story of a racket and a shirt …they traveled a lot to different cities and tournaments but never managed to get the signature from their favorite …their lucky one was in their hometown …thank you my Champ …thank you our Rafa and sorry for disturbing your private moments?

Με τον Νίκο Πανταζή

Με τον Νίκο Πανταζή

Οργώνει το Ιόνιο ο Ναδάλ- Δείτε ΦΩΤΟ από...
Με τις αθλήτριες του τένις Εύα Σταθοπούλ...

Με τις αθλήτριες του τένις Εύα Σταθοπούλου και Γεωργία Σερπάνου.

Υποστήριξη: SilkTech