Κάρλος Αλκαράθ: Με Rolex Daytona σήκωσε το κύπελλο του Wimbledon, έχει στεφθεί ambassador

Παρασκευή, Ιούλιος 21, 2023 - 12:02πμ
Απίθανος

Μετά από έναν συναρπαστικό τελικό αγώνα διάρκειας 4 ωρών και 42 λεπτών, ο 20χρονος Ισπανός super star Κάρλος Αλκαραθ πανηγύρισε τον παρθενικό του τίτλο στο Wimbledon εξασφαλίζοντας το δεύτερο Grand Slam® της καριέρας του.

Χρειάστηκαν πέντε σετ κόντρα στον 36χρονο Σέρβο πρωταθλητή Νόβακ Τζόκοβιτς που «τρέλαναν κόσμο»!

Το κύπελο υψώθηκε μέσα σε απίστευτο χειροκρότημα με τον Κάρλος να εμφανίζεται ως υπερήφανος Rolex ambassador. Συγκεκριμένα, είδαμε στον καρπό του το Rolex Oyster Perpetual Cosmograph Daytona σε αντίθεση με τον αντίπαλό του που λάνσαρε ρολόι της Hublot.

Με πολύχρονη ιστορία και παράδοση, το Wimbledon είναι ο «ναός» του τένις και η φετινή διοργάνωση υπενθύμισε σε όλους γιατί αποτελεί την κορυφή του αθλήματος. Με αρχές της, την απόλυτη ακρίβεια και την συνεχή επιδίωξη της αέναης τελειότητας, η Rolex συνεργάζεται και με τα τέσσερα τουρνουά Grand Slam, αλλά το Wimbledon κατέχει μια ξεχωριστή θέση μεταξύ των αθλητικών συνεργασιών της ελβετικής ωρολογοποιίας. Η σχέση της Rolex με το παλαιότερο τουρνουά τένις στον κόσμο χρονολογείται από το 1978, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας διαρκούς σχέσης με το άθλημα. Πέρασαν 40 χρόνια, και η Rolex ήταν και φέτος παρούσα ως επίσημος χρονομέτρης.

Ο Alcaraz έρχεται τώρα να προστεθεί σε μια αποκλειστική ομάδα πρεσβευτών της Rolex που έχουν σηκώσει το τρόπαιο στο κεντρικό γήπεδο του Wimbledon συμπεριλαμβανομένων των Rod Laver, Björn Borg, Stefan Edberg και Roger Federer. Ο Ισπανός ακολούθησε επίσης τα βήματα του Borg κατακτώντας το παρθενικό του στέμμα στο Wimbledon σε ηλικία 20 ετών. Τί λέτε, του πάει το ρολόι; Mιλάμε για κομμάτι με τιμή εκκίνησης 30.550 ευρώ. Διαθέτει λευκό καντράν και τρία μαύρα υποκαντράν σε συνδυασμό κίτρινου χρυσού 18 καρατίων και χάλυβα και μάλιστα το έχει ξαναφορέσει σε απονομή. 

* Της Αντυς Μπακοπούλου

ΣΙΝΕΡ

Γιάνικ Σίνερ: Eδώ και ένα χρόνο, ο νεαρός Ιταλός τενίστας Γιάνικ Σίνερ απολαμβάνει το ρόλο του Gucci ambassador ως προσωπική επιλογή του πρώην καλλιτεχνικού επικεφαλής του οίκου και μοναδικού προβοκάτορα Alessandro Michele.

Γεννημένος στις ιταλικές Αλπεις, ψιλόλιγνος και κοκκινομάλλης διαθέτει την ιδιαίτερη όψη που διακρίνει τα μοντέλα του label, ενώ αντίθετα η πιο κλασική παράδοση της Boss την οδήγησε να σπονσονάρει τον έτερο Ιταλό πρωταθλητή και συμβατικά «ωραίο», Ματέο Μπερεντίνι. Ο Γιάννικ φωτογραφήθηκε αρχικά το 2021 για το περιοδικό GQ όπου έδειξε αμέσως το ταλέντο του στη μόδα. Λίγο μετά ανακηρύχθηκε πρέσβης της Gucci και αυτή τη στιγμή φιγουράρει ειδικό φιλμάκι και φωτογράφιση στη διαδικτυακή σελίδα της εταιρείας.

Gucci page

Gucci page

Gucci page

Gucci page

GQ magazine

GQ magazine

GQ magazine

GQ magazine

H περιβόητη τσάντα

 Στα 21 του χρόνια και 8ος στην παγκόσμια κατάσταση των πρωταθλητών της αντισφαίρισης ζει και προπονείται πλέον με έδρα το Μονακό. Εχοντας μόλις μπει στη χρυσή οκτάδα του φετινού Wimbledon, έχει ξεσηκώσει το παγκόσμιο κοινό με τις επιδόσεις του τις τελευταίες μέρες, με το όνομά του να φιγουράρει πλάι σε tennis stars όπως οι Τζόκοβιτς και Αλκαραθ. Τα διεθνή media μάλιστα ενθουσιάστηκαν όταν εισέβαλε στο γήπεδο με χαρακτηριστική Gucci τσάντα με το μονόγραμμα, μνημονεύοντας στοιχεία – φετίχ της μόδας στην ιστορία του αθλήματος. Η τσάντα (custom Gucci duffle bag) παραλληλίστηκε με την κορδέλα και τα μπλουζάκια του Μποργκ, τις στολές της Σεράνα Γουίλιαμς κ.α. Η τσάντα απασχόλησε cnn, wwd, theguardian, Vogue. Στις 5 Ιουλίου του 2023 τα Men’s Singles ήρθαν πιο κοντά με τη trendsetter luxury fashion. Είναι γεγονός.

ΜΙΛΕΡ

Η αειθαλής κουκλίτσα Σιένα Μίλερ έκανε τα βλέμματα στο Wimbledon να στραφούν και εκτός γηπέδου.

Εννοούμε βέβαια πως εστίασαν πάνω της. Όπως συνέβη και τον περσινό Ιούλιο, βρέθηκε στις κερκίδες ως λάτρης του τένις συνοδευμένη από το 25χρονο μοντέλο σύντροφό της Ολι Γκριν, με το ντύσιμό της να κάνει τη διαφορά.
Η 41χρονη γνωστή ηθοποιός που μεγάλωσε στο Λονδίνο αλλά γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, προσέγγισε διαφορετικά το λινό, καλοκαιρινό κοστούμι επιλέγοντας ένα σύνολο του βασιλιά της αμερικάνικης μόδας Ralph Lauren. Σε new classic mood, το outfit ήταν σε ριγέ, ενώ γινόταν πιο θηλυκό χάρη στο ζωνάκι στη μέση. Η Σιένα μάκρυνε τη σιλουέτα της επιλέγοντας πλατφόρμες με πανύψηλο πάτο, έστω κι αν δεν συνηθίζονται στο τουρνουά.

Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ

«Ποδαρικό» στο Wimbledon έκανε η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον και όπως πάντα ήταν στο επίκεντρο της προσοχής.

Ενθουσιώδης οπαδός του τένις, έφθασε στο ιστορικό τουρνουά με τη σιγουριά ότι όλα τα βλέμματα θα είναι πάνω της. Για την περίσταση διάλεξε ένα σταυρωτό σακάκι του οίκου Balmain, σε έντονο πράσινο βεραμάν (δηλαδή στον τόνο της μέντας) με λευκό σμόκιν γιακά και λευκά κουμπιά. Ρούχο αναγνωρίσιμο από μακριά καθώς η διχρωμία, οι έντονοι ώμοι και η στενή μέση χαμηλά, «φωνάζουν» την καταγωγή του. Η Κέιτ το συνδύασε με άσπρη, πλισέ φούστα σε long midi μήκος, λευκές γόβες και μαργαριταρένια σκουλαρίκια.

Υποστήριξη: SilkTech