Wimbledon all star εξέδρα γεμάτη διάσημους στον συγκλονιστικό τελικό

Τετάρτη, Ιούλιος 19, 2023 - 12:00πμ
Γκλάμουρ

Γέμισε αστέρες η εξέδρα του Wimbledon, την Κυριακή το απόγευμα για τον μεγάλο τελικό του τένις μεταξύ του Σέρβου Νόβακ Τζόκοβιτς και του Ισπανού Κάρλος Αλκαράθ.

Νικητής μετά από σχεδόν 5 ώρες επικού αγώνα αναδείχθηκε ο 20χρονος Κάρλος Αλκαράθ, ο οποίος και αποθεώθηκε από τον κοινό, αφού κέρδισε τον κορυφαίο (σύμφωνα με τις κατακτήσεις τίτλων) Νόβακ Τζόκοβιτς.

Στις διασημότητες που βρέθηκαν στο Λονδίνο για να παρακολουθήσουν αυτόν τον συγκλονιστικό αγώνα ήταν ο Μπραντ Πιτ και ο Χιου Τζάκμαν με τη σύζυγό του. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι εδώ για να χειροκροτήσω τον Νόβακ Τζόκοβιτς», έγραψε ο σταρ του Χόλιγουντ, λίγο πριν το τελικό.

Στο Centre Court βρέθηκαν και ο Ντάνιελ Κρεγκ με τη σύζυγό του, Ρέιτσελ Βάις, αλλά και ο τενίστας Άντι Μάρεϊ.

Τον συναρπαστικό τελικό του Wimbledon δεν έχασε ούτε ο πρίγκιπας της Ουαλίας Γουίλιαμ, ο οποίος παρακολούθησε τον αγώνα μαζί με την σύζυγο του, πριγκίπισσα Κέιτ και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά τους, Τζορτζ και Σάρλοτ, στο βασιλικό θεωρείο.

Ο βασιλιάς Φελίπε της Ισπανίας, ήταν επίσης εκεί και χειροκρότησε τη σπουδαία νίκη του Ισπανού τενίστα, ο οποίος κατέτησε τον πρώτο σε Grand Slam.

Υποστήριξη: SilkTech