Αλκαράθ – Τζόκοβιτς στον τελικό του Wimbledon

Κυριακή, Ιούλιος 16, 2023 - 12:01πμ
Την Κυριακή

Ο Κάρλος Αλκαράθ έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στον Ντανίλ Μεντβέντεφ στον δεύτερο ημιτελικό του Wimbledon και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Κάρλος Αλκαράθ ισοπέδωσε τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ στα τρία σετ και με 6-3, 6-3, 6-3 προκρίθηκε στον τελικό του Wimbledon, όπου την Κυριακή (16/7) θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς, στοχεύοντας στον δεύτερο major τίτλο της καριέρας του.

Ο 20χρονος Ισπανός τενίστας ήταν σαρωτικός κόντρα στον Ρώσο, αποδεικνύοντας ότι είναι εξίσου καλός και στο γρασίδι, μετρώντας πλέον 11 σερί νίκες σ’ αυτή την επιφάνεια.

Το μεσημέρι (16:00) της Κυριακής (16/7) ο Κάρλος Αλκαράθ θα κοντραριστεί με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, σ’ έναν τελικό όπου ο Σέρβος τενίστας είναι το φαβορί, αλλά ποιος μπορεί να ξεγράψει τον ταλαντούχο Ισπανό, ο οποίος “καθάρισε” με συνοπτικές διαδικασίες τον εξαιρετικό Μεντβέντεφ.

Ο ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΕΡΒΟΥ

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν έχει αντίπαλο στο Wimbledon και φρόντισε να το αποδείξει και στον ημιτελικό με τον ταλαντούχο Γιανίκ Σίνερ.
Δίχως να χρειαστεί να ιδρώσει ιδιαίτερα, ο κορυφαίος τενίστας του κόσμου επικράτησε του Ιταλού με 3-0 σετ και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης, όπου θα κυνηγήσει τον 24ο Grand Slam τίτλο του.
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι το απόλυτο φαβορί και για την κατάκτηση του Wimbledon, διαλύοντας όποιον αντίπαλο βρίσκεται μπροστά του.
Ο κορυφαίος Σέρβος τενίστας επικράτησε άνετα του Γιανίκ Σίνερ με 3-0 σετ και προκρίθηκε στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Αλκαράθ – Μεντβέντεφ.
Αυτή θα είναι η ένατη παρουσία του Τζόκοβιτς στον τελικό του Wimbledon οπού μετρά επτά τίτλους. Την Κυριακή ο ο Σέρβος θα διεκδικήσει τον όγδοο τίτλο του φτάνοντας έτσι τον Ρότζερ Φέντερερ.
Δίχως να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση, ο Νόβακ Τζόκοβιτς πήρε το πρώτο σετ κόντρα στον Γιανίκ Σίνερ με 6-3 και το δεύτερο με 6-4.
Στο τρίτο σετ, ο Ιταλός τενίστας κατάφερε να κρατήσει το σερβίς του και να το διεκδικεί στο τάι μπρέικ. Ωστόσο και εκεί, ο Νόλε ήταν ανώτερος, κάνοντας το 3-0.
Διαβάστε στο sportin.gr

Υποστήριξη: SilkTech