Η... αντεπίθεση της McLaren πλησιάζει: «Έρχονται και άλλες αναβαθμίσεις»!

Παρασκευή, Ιούλιος 14, 2023 - 11:00μμ
Μετά την εκπληκτική της απόδοση στο Grand Prix του Σίλβερστοουν, η McLaren θα προχωρήσει και σε άλλες αναβαθμίσεις στο μονοθέσιό της, αρχής γενομένης από το GP της Ουγγαρίας

Αποφασισμένη να «χτίσει» πάνω στην εκπληκτική εικόνα που παρουσίασε στο Grand Prix του Σίλβερστοουν είναι η McLaren!
Οι αναβαθμίσεις στις οποίες προέβη η βρετανική ομάδα στον αεροδυναμικό τομέα της MCL60 έφεραν εξαιρετικά αποτελέσματα στον τελευταίο αγώνα της Formula 1, με τους Λάντο Νόρις και Όσκαρ Πιάστρι να παρουσιάζουν ένα άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο, τερματίζοντας στη 2η και 4η θέση αντίστοιχα του βρετανικού Grand Prix!
Η επιτυχία αυτή φαίνεται πως... άνοιξε την όρεξη στη McLaren, με τον επικεφαλή της ομάδας, Αντρέα Στέλα, να δηλώνει πως σύντομα θα υπάρξουν και άλλες αναβαθμίσεις στο μονοθέσιο, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Ουγγαρίας.
«Στην Ουγγαρία θα έχουμε κι άλλες αναβαθμίσεις που θα μας βοηθήσουν στον τομέα της βελτίωσης του ρυθμού αγώνα. Θα είναι διαθέσιμα τα νέα εξαρτήματα και για τους δύο οδηγούς μας. Όπως κάθε άλλη ομάδα, έτσι κι εμείς θα φέρνουμε αναβαθμίσεις στους επόμενους αγώνες. Αυτό γίνεται επειδή όταν ξεκινήσαμε τον πλήρη ανασχεδιασμό του μονοθεσίου μας, ξεκλειδώσαμε επιπλέον απόδοση. Λόγω των βελτιώσεών μας, βλέπουμε πως η αεροδυναμική εξέλιξη είναι πολύ αποδοτική. Οπότε να περιμένετε περισσότερες αναβαθμίσεις ακόμη και μετά την Ουγγαρία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της ομάδας.

Υποστήριξη: SilkTech