Νέο σωματείο τάε κβον ντο στην Πάτρα

Πέμπτη, Ιούλιος 13, 2023 - 12:46μμ
Βλάσης και Γιώργος Πετρόπουλοι

Ενα νέο σωματείο τάε κβον ντο μόλις ιδρύθηκε στην Πάτρα. Ο λόγος για τους Πολεμιστές, με μπροστάρηδες τους πρωταθλητές Ελλάδας αδελφούς Βλάση και Γιώργο Πετρόπουλο, αμφότεροι με σπουδαίες διακρίσεις και σε διεθνείς αγώνες (αθλητές της Αστραπής).

Το στίγμα της νέας προσπάθειας εξηγεί ο Βλάσης Πετρόπουλος:

"Ξεκινήσαμε περίπου σε ηλικία 4 ετών όπου έως και τώρα μετράμε πολλές επιτυχίες αλλά και αποτυχίες,πολλές χαρές αλλά και λύπες,πολλά ταξίδια που το καθένα από αυτά σου έδιναν ένα τουβλάκι για να φτάσεις στη κορυφή!
Όλη η πορεία μας ήταν γεμάτη αγωνιστικές υποχρεώσεις με αγώνες,τρέξιμο,άγχος,κακουχίες αλλά παρόλο αυτά αυτό ήταν το μαγικό φίλτρο για να κάνουμε μια πορεία πολλών συνεχόμενων ετών διακρίσεις όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε Ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο!
Τα συναισθήματα οι εμπειρίες και όλα αυτά που αποκτάς είναι τεράστια και απερίγραπτα σε σύγκριση με τα δήθεν αρνητικά!!
Αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένος και χαρούμενος που πέρασα όλα αυτά τα χρόνια μέσα από αυτή τη δοκιμασία που μέσω αυτής απέκτησα στόχους που να με κάνουν την επόμενη μέρα να στοχεύω και να φτάνω όλο και πιο ψηλά!!
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναθλητές μου και προπονητές που με βοήθησαν ο καθένας με το δικό του τρόπο και έργο σε αυτή τη διαδρομή μου έως εδώ!
Ένα ξεχωριστό και μεγάλο ευχαριστώ σε ένα παιδί και άνθρωπο τον αδερφό μου Giwrgos Petropoulos που ήμασταν όλα αυτά τα χρόνια σε όλα μαζί ενωμένοι και καταφέραμε και οι δύο μαζί το καλύτερο!!!Προχωράμε μαζί!!!
Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι από τη νέα σεζόν θα είμαι δίπλα σε όλα τα παιδιά από μια διαφορετική θέση του προπονητή όπου θα μεταλαμπαδευσω τις γνώσεις μου!!
Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στο σύλλογο μας όπου θα βρίσκεται Γ. Παπανδρεου 104 και Βενιζέλου!".

Υποστήριξη: SilkTech