Ο Μπραντ Πιτ υποδύεται έναν πιλότο της F1 για τις ανάγκες της νέας του ταινίας

Σάββατο, Ιούλιος 8, 2023 - 12:01πμ
Ο Μπραντ Πιτ

Έχει κερδίσει βραβείο Όσκαρ καλύτερου β’ ανδρικού ρόλου, παραμένει άκρως γοητευτικός στα 59 του χρόνια και τώρα στην νέα του ταινία θα τον δούμε ως πιλότο της Formula 1.

Mία πρώτη εικόνα λοιπόν δόθηκε στη δημοσιότητα από την νέα ταινία που πρωταγωνιστεί ο Αμερικανός σούπερ σταρ Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) ως πιλότος της Formula 1. Στην πολλά υποσχόμενη παραγωγή της Apple Studios, ο βραβευμένος ηθοποιός που πρωτοκαθιερώθηκε παίζοντας στο «Θέλμα και Λουίζ» και στο «Ποτάμι κυλά ανάμεσα μας» το 1992, θα υποδυθεί έναν παλαίμαχο (βετεράνο) πιλότο αγωνιστικών αυτοκινήτων, ο οποίος επιστρέφει στην ενεργό δράση για να βοηθήσει την ομάδα του. Θα «αγωνιστεί» με τα χρώματα της ομάδας APXGP έχοντας στο πλάι του, τον 31χρονο Βρετανο-Νιγηριανό ηθοποιό Ντάμσον Ίντρις (Damson Idris).

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter η ταινία θα γυριστεί σε συνεργασία με την F1 και θα είναι η πρώτη φορά που θα πραγματοποιηθούν γυρίσματα στο βρετανικό GP.

Το να βλέπεις τον Μπραντ Πιτ να οδηγεί στο Βρετανικό Γκραν Πρι θα είναι μια απίστευτη και σουρεαλιστική στιγμή για τους τηλεθεατές και τους θαυμαστές του Silverstone αυτόν τον Ιούλιο, ανέφερε πηγή στην Βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

Όπως λέγεται, η όρεξη του Μπραντ Πιτ για έναν τέτοιο ρόλο, μάλλον άνοιξε όταν το 2016 είχε την τιμή να δώσει την εκκίνηση στον θρυλικό 24ωρο αγώνα Λε Μαν, κάνοντας μάλιστα & μία βόλτα υψηλών ταχυτήτων με τον πρώην οδηγό της F1, Άλεξ Βουρτς, στο τιμόνι. Η ταινία, η οποία δεν έχει ακόμη τίτλο, θα σκηνοθετηθεί από τον Τζόζεφ Κοσίνσκι, ο οποίος πέρυσι σκηνοθέτησε το εξαιρετικά επιτυχημένο καλλιτεχνικά και εμπορικά, σίκουελ «Top Gun: Maverick» με τον Τομ Κρουζ. Ο Κρουζ στα νιάτα του, το 1990 είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Days Of Thunder» όπου υποδυόταν έναν ταλαντούχο οδηγό NASCAR!

Υποστήριξη: SilkTech