Αθλητικός διευθυντής Ίντερ: «Έφτιαξα ψεύτικο προφίλ για να παρακολουθώ τις γυναίκες των παικτών»

Κυριακή, Ιούλιος 9, 2023 - 8:00μμ
Ο αθλητικός διευθυντής της Ίντερ Πιέρο Αουζίλιο αποκάλυψε πως είχε φτιάξει ψεύτικο προφίλ στο Instagram για να παρακολουθεί τις γυναίκες των ποδοσφαιριστών

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε ο αθλητικός διευθυντής της Ίντερ, Πιέρο Αουζίλιο, ο οποίος ανέφερε πως έχει φτιάξει ψεύτικο προφίλ στο Instagram.
Και αυτό για να... παρακολουθεί τις γυναίκες των ποδοσφαιριστών! Υπάρχει εξήγηση σε αυτό, καθώς ο Αουζίλιο ξεκαθάρισε πως μια συγκεκριμένη γυναίκα ενός παίκτη είχε δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στο παρελθόν, με το μυαλό όλων να πηγαίνει στην Γουάντα Νάρα, όταν ο Ικάρντι έπαιζε στους νερατζούρι.
«Θα ομολογήσω κάτι τώρα... Δεν έχω επίσημο λογαριασμό στο Instagram, έφτιαξα όμως ένα προφίλ για να παρακολουθώ τις γυναίκες των παικτών γιατί κάποια μού δημιούργησε προβλήματα. Από τις συζύγους και τις συντρόφους καταλαβαίνεις πολλά πράγματα, ακόμη και για την προσωπικότητα των ποδοσφαιριστών. Ακολουθώ φυσικά και ποδοσφαιριστές, ακόμη και άλλων ομάδων. Το προφίλ, όμως, το έφτιαξα για τη γυναίκα ενός παίκτη που μου προκαλούσε πάρα πολλά προβλήματα».
Ωστόσο, ο αθλητικός διευθυντής της Ίντερ δεν ξεκαθάρισε αν έχει ακόμα ενεργό αυτό το προφίλ ή το είχε μόνο εκείνη την περίοδο.

Υποστήριξη: SilkTech