Δράσεις στο 5ο Aθλητικό Καλοκαιρινό Camp του Πανεπιστημίου για παιδιά

Παρασκευή, Ιούλιος 7, 2023 - 12:03πμ
Έως τις 28 Ιουλίου οι δράσεις

Το 5ο Αθλητικό Καλοκαιρινό Camp 2023 του Πανεπιστημίου Πατρών έχει ανοίξει τις πύλες του για τους μικρούς μας φίλους και τις μικρές μας φίλες.

Υποδέχεται καθημερινά τα παιδιά σε ένα κατασκηνωτικό και αθλητικό πρόγραμμα, το οποίο θα διαρκέσει ως και τις 28 Ιουλίου και χαρακτηρίζεται για το υψηλό επίπεδο σχεδιασμού και ανάπτυξης των αθλητικών και καλλιτεχνικών δράσεων.

Καθημερινά, πάνω από 100 παιδιά με την υποστήριξη αξιόλογων προπονητών Φυσικής Αγωγής, μυούνται στις τεχνικές δημοφιλών αθλημάτων, αναπτύσσουν τη δημιουργικότητά τους και ψυχαγωγούνται μέσα από συμμετοχικά και συνεργατικά προγράμματα. Ποδόσφαιρο, Καλαθοσφαίριση, Πετοσφαίριση, Αντισφαίριση, Κλασικός Αθλητισμός, Επιτραπέζια Αντισφαίριση, Χορός, Σκάκι, Ζωγραφική, Ποδηλασία και άλλα παιχνίδια δεξιοτήτων, κατά τη διάρκεια κάθε εβδομάδας, δίνουν την δυνατότητα στα παιδιά να προσεγγίσουν νέα αθλήματα και αγωνίσματα, να αναπτύξουν την κίνηση και τη ρυθμική κίνηση, να συνθέσουν.

Στο Camp μπορούν να εγγραφούν, τόσο παιδιά μελών της Πανεπιστημιακής Κοινότητας, όσο και των σχολείων της Πανεπιστημιουπόλεως, αλλά και της ευρύτερης περιοχής των Πατρών.

Πληροφορίες: 

https://gym.upatras.gr/2023/ 05/31/enarxi-eggrafon-gia-to- 5o-kalokairino-camp-toy- panepistimioy-patron/

Υποστήριξη: SilkTech