Νταλάπας: Ο πατρινός πρώην πολίστας του ΝΟΠ, ετοιμάζεται για ΠΑΟΚ

Σάββατο, Ιούνιος 17, 2023 - 10:00πμ
Το ενδιαφέρον από τον "Δικέφαλο του Βορρά"

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιάσωνας Νταλάπας, είναι ο ένας από τους δύο νέους και πολύ ταλαντούχους έλληνες υδατοσφαιριστές που ανήκουν σε συλλόγους της Αθήνας και που θα δει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου.
Ο ΠΑΟΚ, θέλει δύο παίκτες, δύο νέα παιδιά τα οποία θα πλαισιώσουν τους επίσης νέους και φερέλπιδες πολίστες που έχει η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Δύο παιδιά από την Αθήνα. Ο ένας από αυτούς λοιπόν είναι ο Ιάσωνας Νταλάπας, ο Πατρινός αυτός άσος, ο οποίος μέχρι πέρσι, ήταν αθλητής του Πανιωνίου και συνέβαλε φυσικά σημαντικά στην επιτυχημένη πορεία του συλλόγου, τόσο στην Ευρώπη, αλλά και βέβαια στην πορεία του Πανιωνίου στην Ελλάδα.
Να σημειώσουμε βέβαια, πως ο Πανιώνιος έχει ανανεώσει το ρόστερ του. Έχει αποκτήσει πέντε αθλητές όπως είναι ο τερματοφύλακας Κώστας Καλανίδης, οι δυο ξένοι ο Μοσκόφ και ο Ουκρόπινα και βέβαια ο Γραμματικός και ο Μουρίκης που πήρε από τον Ολυμπιακό.
Άρα λοιπόν ο Νταλαπας, μάλλον φεύγει και πηγαίνει στον ΠΑΟΚ. Τίποτα δεν έχει κλείσει ακόμα, αλλά θεωρείται ότι ένας από τους δύο παίκτες νέους από την Αθήνα που ανεβαίνουν Θεσσαλονίκη.
Θυμίζουμε, όπως έχουμε ήδη γράψει, πως αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα τις επόμενες μέρες, η απόκτηση του τερματοφυλακα του ΟΦΘ-ΝΕΟΤΕΧ, που ανέβηκε ξανά στην Α1 κατηγορία, Ξενοφών Σιορδίλη.
Pisina.net

Υποστήριξη: SilkTech