Μαρία Πολύζου: Στο Επικρατείας της ΝΔ η κορυφαία Πατρινή μαραθωνοδρόμος

Παρασκευή, Απρίλιος 28, 2023 - 12:29μμ
Η Μαρία Πολύζου

Η κορυφαία Πατρινή μαραθωνοδρόμος Μαρία Πολύζου κατεβαίνει και στον εκλογικό στίβο, στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023. Η κ. Πολύζου όπως ανακοινώθηκε, θα είναι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ.

Η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε το ψηφοδέλτιο με την κορυφαία Ελληνίδα μαραθωνοδρόμο, να είναι στην 7η θέση.

Η Μαρία Πολύζου έχει αποκαλύψει μέσω του βιβλίου της "Μην Τα Παρατάς" ορισμένες σκοτεινές στιγμές από τη ζωή της.

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ είναι η Ειρήνη Αγαπηδάκη, η οποία τοποθετήθηκε στην πρώτη εκλόγιμη θέση και συμβολίζει όπως είπε ο πρωθυπουργός την σημασία που δίνει η κυβέρνηση στο μεταναστευτικό.

Στην δεύτερη εκλόγιμη θέση είναι ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης. 

Στην τρίτη εκλόγιμη θέση ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης Χρήστος Στυλιανίδης. 

Στην 4η εκλόγιμη θέση η Ιωάννα Λυτρίβη διευθύνουσα σύμβουλος στον ΕΟΠΠΕΠ (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού).

Στην 5η εκλόγιμη θέση ο Γιώργος Σταμάτης γ.γ. Καταπολέμησης της Φτώχειας.

Η οικονομολόγος Νεφέλη Χατζηιωαννίδου είναι στην έκτη και τελευταία εκλόγιμη θέση της ΝΔ. 

Στην 7η θέση η Μαρία Πολύζου, στην 8η θέση η Γεωργία Βαχαρίδη, στην 9η θέση ο πρύτανης του ΑΠΘ Νίκος Παπαιωάννου. Μάλιστα, ο κ. Παπαϊωάννου είπε ότι παραιτείται από πρύτανης λίγο πριν λήξει η θητεία του γιατί βλέπει όπως είπε ένα ηθικό ασυμβίβαστο άσχετα αν δεν έχει νομικό κώλυμα. 

Στην 10η θέση ο άνθρωπος ο οποίος υπηρέτησε με συνέπεια όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης όλους τους αρχηγούς της ΝΔ ο Νίκος Κορογιαννάκης.  

Στην 11η θέση η εκπαιδευτικός Μαρία Διαμαντοπούλου από το Παρίσι.

Στην 12η θέση η Άννα Καστάνη νέα αγρότισα η οποία δεν μπόρεσε να παραβρεθεί γιατί δεν είχε όπως είπε ο πρωθυπουργός που να αφήσει τα παιδιά της και συμβολίζει το ενδιαφέρον της κυβέρνησης στον πρωτογενή τομέα. Αυτό συμβολίζει και το γεγονός ότι επιλέξαμε να έχουμε 8 γυναίκες και 7 άνδρες. 

Στην 13η θέση ο Σπύρος Καρανικόλας νέος επιστήμονας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην συνέχεια θα συναντηθεί στα γραφεία της ΝΔ και με τους 15 υποψηφίους του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος.

Υποστήριξη: SilkTech